Alles over

Harsen en verven

Harsen of waxen

Harsen is meestal niet een hele plezierige behandeling en ben je vaak blij als de behandeling voorbij is. Wij werken daarom snel en deskundig om de gevoeligheid te beperken. Houdt tussen de 4 tot 6 weken een mooie gladde en stoppelvrije huid door regelmatig te harsen en niet meer tussendoor te scheren.

Je hebt twee verschillende soorten wax. Er is Colt-wax en Hot-wax. Het verschil zit in de manier van aanbrengen en afhalen van de wax.

Cold-wax

Bij Cold-wax methode wordt een dikke laag aangebracht op het hars gebied waarbij er een moment gewacht moet worden op uitharding. De haren zette zich stevig vast in de hars waarna er de wax zelf los word gemaakt van de huid er in een vloeiende beweging af wordt getrokken.

De haren zitten vast in de hars zelf. Deze methode is prettig voor lichaamsdelen waar de haren verschillende groeirichting hebben.

Hot-wax

Bij Hot-wax methode wordt er een dunne laag vloeibare hars aangebracht en wordt er direct een strip op de wax aangebracht en vervolgens tegen de haargroei richting in afgetrokken.

Keuze van hars word op het moment van de behandeling bepaald en is afhankelijk van de huidgevoeligheid en haarsterkte.

Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld zoals: hele lichaam, benen, rug, borst, armen, oksels,  bikinilijn, hele venus, billen, hele gezicht, bovenlip, kin, oren, neus, wenkbrauwen.

Advies: neem contact op over de prijs als er meer dan 3 opties nodig zijn.

Verven wimpers en wenkbrauwen

Buiten extensions zijn natuurlijke wimpers nog mooier te maken door ze een donkere kleur te geven zodat mascara niet meer nodig is. Wimpers en wenkbrauwen verf hebben wij in diverse kleuren van licht tot zwart.

Door de wimpers een blijvende krul te geven met onze ICURL wimperlift behandeling word de natuurlijke krul definitief voor 4 tot 6 weken. Wil je de wimpers verven voor nog mooier resultaat raden we aan dit  24 uur voor of na de icurl behandeling te doen om de wimpers niet te beschadigen.

Door je wenkbrauwen in een mooie vorm te harsen of te epileren en daarna te behandelen met onze HENNABROW behandeling  krijg je een optimale contour boost voor langere tijd. Het grote voordeel is dat je er niets meer aan hoeft te doen. Hennabrow verft niet alleen de haren maar ook de huid waardoor het pigment langer in tact blijft.

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?