Huidspecialisatie

Dermaceutic

Een merk dat dieper en vele malen verder gaat dan alleen het verzorgen en voeden van je huid. Het staat voor zuren, hoge concentraties aan antioxidanten en actieve ingrediënten waardoor jouw huid van binnen en buiten actief aan het werk word gezet! Het resultaat? Een mooiere, stevigere en doorbloede huid. 

Het merk Dermaceutic is gestart in een frans laboratorium als één van eerste cosmetica bedrijven met hoge concentraties van :

– Vitamine C

– Glycolzuur

– Vitamine A zuur

– Hyaluronzuur

Door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten, ligt bij Dermaceutic de nadruk op het verbeteren van pigmentproblemen, structuurverbeteringen, huidverjonging en acne vermindering.

De huid is intelligent en heeft de natuurlijke kracht om zich te regenereren. Dermaceutic is opgericht vanuit de overtuiging dat wetenschap de beste bondgenoot van de huid is.

Dermaceutic voert uitgebreide klinische onderzoeken uit door gecertificeerde klinische instanties. Deze internationaal erkende instellingen staan ​​bekend om hun strenge testen en strikte voorwaarden. De nauwe samenwerking met eersteklas toxicologie-experts zorgt ervoor dat Dermaceutic de veiligste bewezen producten op de markt brengt.

Wil je meer weten over de actieve stoffen in de produceten van Dermaceutic? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

deesse lichttherapie oud-beijerland ave esthetique

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?