Huidspecialisatie

Lichttherapie

Deesse LED masker

Dit masker is ideaal voor alle cliënten met huidproblemen, na een cosmetische of medische ingreep en als ondersteuning van de algehele huidverzorging na een gezichtsbehandeling. Zeer geschikt na behandeling met zuren, micro-needling, acne of collageen kuur. 

Drie verschillende golflengtes voor verschillende resultaten.

Blauw licht

415 nm + 830 nm

Deze golflengte is zeer geschikt tegen acne, creëert zuurstof in de juiste diepte van de huid waardoor de Proprioni bacterie die acne kan veroorzaken vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en ontstekingen (roodheid) verminderen.

Rood licht

630 nm + 830 nm

Deze golflengte komt dieper in de huid en werkt op de huidverbetering. Stimuleerde de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waarbij de huid verstevigt, voller en strakker wordt. Ideaal voor behandeling van pigmentvlekken, zonschade, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Infrarood licht

415 nm + 630 nm + 830 nm

Deze stand combineert de drie verschillen golflengtes en kan 30 tot 40 mm diep in de huid komen. Daarbij worden ontstekingsprocessen geremd en wondgenezing bevorderd. De verhoogde energie in de huid verbeterd de doorbloeding in de diepere huidlagen en zorgt voor herstel van extra collageen en elastine.

deesse lichttherapie oud-beijerland ave esthetique

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?