Ave Esthetique Huidkliniek

Bodypeel Touch Therapie 

Waarom zou iedereen een Green Touch Therapie behandeling moeten ondergaan?

 • Elke behandeling is anders, de behandeling word aangepast naar wat de huid en spieren nodig heeft.
 • Het is een huidverbeterende en huidherstellende behandeling.
 • De behandeling is pijnloos en uiterst ontspannend.
 • Voor en na de behandeling zal ik vertellen wat ik ga doen en wat ik heb gevoeld. 
 • Het is absoluut niet te vergelijken met een bindweefsel massage.
 • Zelfs al na de eerste behandeling ervaar je een verlichting van klachten en een rustgevend gevoel.

  Maar wat is de Green Touch Therapie exact? 

  Tijdens een Touch Treatment worden verklevingen en blokkades met verschillende diepte massagetechnieken bij  u los gemaakt. Hierdoor ontspannen uw spieren en raakt uw huid sterk doorbloedt, wat zorgt voor meer zuurstof aanvoer en betere opname van de Éminence producten. Daarom is ook de Touch Therapie veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

  Verder is elke behandeling anders. Er word niet gewerkt met een vaste volgorde maar word er goed gevoeld naar wat de huid en spieren nodig heeft. Daarbij horen ook bijpassende producten die worden ingezet naar waar de huid het meest behoefte aan heeft en naar de wens van de cliënt.

  Kortom is de green Touch Therapie een ultiem rustgevende, unieke, huidverbeterende spierweefselmassage. Door verklevingen en blokades in het spierweefsel op te heffen zorgt het voor een rustgevend gevoel en ziet je huid er mooi vol en gezond uit. En dit allemaal zonder pijn en een unieke ervaring.

  Waarom is dit dan zo belangrijk?

  Bij een verstoorde doorbloeding krijgt de huid en spieren onvoldoende voedingsstoffen en zuurstof binnen. Met als gevolg dat de afval stoffen die je produceert niet goed afgevoerd kunnen worden en er verklevingen ontstaan. Deze kunnen zorgen voor allerlei nadelen zoals, rimpels, onzuiverheden en pigment, verder kan het in ergere gevallen ook zorgen voor hoofdpijn, spierpijn, slaapstoornissen en andere vervelende klachten.

  Gelukkig kan je voor je huidproblemen al veel goede behandelingen uitvoeren. Maar als je er over nadenkt is het niet goed om aan een ongezonde huid, met een slecht herstelvermogen te vragen voor een mooi herstel na een intensieve behandeling.

  Daarom is het belangrijk om eerst de huid gezond te maken doormiddel van de Touch Therapie en het juiste product gebruik van Éminence. Tijdens de Touch Therapie krijgt je lichaam een hulpje om de afvalstoffen en verklevingen af te voeren. Dit heeft natuurlijk wel wat tijd nodig.

  Wanneer na een aantal behandelingen de huid gezond is en het herstelvermogen terug heeft is dat het perfecte moment om een huidverbeterende behandeling uit te voeren bij onze huidtherapeut. Zoals een peeling, micro-needling of laser behandeligen. Na dit soort behandeling is het belangrijk om de huid hersteltijd te geven. Maar erg belangrijk is om na deze invasieve behandeling wel de huid te onderhouden met Touch Therapie, voor verder herstel en jou huiddoel nog beter te bereiken. 

  Je spierweefsel verzuurt namelijk sneller dan je denkt, en dat kan verschillende oorzaken hebben. Zoals stress, langdurig dezelfde houding of verkeerde houding, overbelasting, hormonen, medicatie, roken en een verkeerd eetpatroon. Daarom is het dus belangrijk om regelmatig terug te komen voor deze behandeling.

   

  Is het te vergelijken met bindweefsel massage?

  Het heeft zeker een verband met elkaar maar is zeker niet hetzelfde. Het grootte verschil is dat bindweefsel massage vaak als pijnlijk word ervaren, en de Touch Therapie juist een ultiem fijn gevoel geeft dat 48 uur door werkt. Verder word bij bindweefsel massage de afvalstoffen losgemaakt maar worden deze niet goed afgevoerd. Waardoor het na een tijdje uiteindelijk weer terugkeertkeert en je daarom steeds moet terugkomen voor die behandeling. Nu zeggen we niet dat bindweefsel massage slecht is maar het zonder een gezonde huid maar een kort effect heeft. Daarom zal het beste effect zijn als je eerst de Touch Therapie uitvoert voor een aantal behandelingen en daarna je huid en spierweefsel klaar is voor een bindweefsel massage. Maar daarbij is het dus ook weer belangrijk om na deze behandeling weer de Touch Therapie uit te voeren zodat de losgemaakte afvalstoffen weer netjes afgevoerd worden, wat zorgt voor langer resultaat.

   

  Kuur

  Het is natuurlijk niet verplicht om een kuur te doen maar zeer sterk aangeraden, en als je het eenmaal 1x hebt ervaren kunnen we je ervan verzekeren dat je meerdere keren het wilt ervaren!

  Nog een leuk weetje over de techniek van de Touch Therapie: 

  In oosterse landen word de ‘Green Touch Therapie’ vele male ingezet ter voorbereiding bij de huidtherapeut of plastisch chirurg zodat de huid optimaal hersteld en ook sneller door het herstelproces verloopt. Daarnaast is het heel normaal dat cliënten voordat deze een invasieve of non invasieve behandelingen ondergaan zoals laser, intensieve peelingen, microneedling of operatie de huid eerst word opgeruimd om het huidherstellend vermogen te bevorderen. U kunt 2 weken na de operatie weer de green touch therapie oppakken. 

  Bent u al overtuigd? Rechts in het balkje ‘maak afspraak’ kunt u deze ultieme bijzondere ervaring van de Green Touch Therapie ondergaan want eerlijk is eerlijk, daarna kunt u niet meer zonder. 

   

  Demi, The Green Touch Therapeut bij Ave huidkliniek. 

  “De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

  Natuurlijk en gezond

  Net dat stapje verder

  Om het stukje gezond en natuurlijk te onderstrepen, willen wij samen met onze klanten ook rekening houden met het milieu een stukje terug geven aan de natuur. Wij gaan voor het Green Spa Label!

  Voor elke verkocht product van Eminence Organic skin care wordt er een boom gepland. Lees meer op www.eminenceorganics.nl

  Wij rekenen 1 euro statiegeld per verkocht product. Indien u de verpakking terug komt brengen krijgt u uw statiegeld terug. Indien u dit niet doet wordt het statiegeld gedoneerd aan een goed doel.

  U spaart automatisch punten per besteed bedrag. Bij 20 punten krijgt u 10 euro korting op uw aankoop of het bedrag word gedoneerd aan een goed doel.

  Wij doen mee aan:

  • Afval scheiden
  • Zuiveren lucht in onze ruimte.
  • Gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen.
  • Toilet zeep en papier zijn afbreekbaar voor het milieu
  • Gebruiken gerecycled papier en verpakkingen van onze producten.
  • Zetten de airco 2 graden lager dan de buiten temperatuur.
  • Zonnepanelen op het dak
  • Ons pand heeft een A label

  Meer informatie

  Wil je in contact met ons komen?