Laserbehandelingen

ND YAG Laser  

ND YAG laserbehandeling

Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland werkt met een ND YAG laser. Deze laserbehandeling is geschikt voor verschillende soorten vaatafwijkingen van de huid. Deze magma van FormaTK is een multi-technologische powerhouse en bevat tevens een IPL430-1200nm en een Diode van 808nm. Door deze golflengte wordt het laserlicht door het bloed in de vaatjes geabsorbeerd en is het zo mogelijk om de vaatjes te coaguleren.

Voor welke huid of huidcondities is een ND YAG laser geschikt?

De ND YAG laser is een krachtige oplossing voor blijvend verwijde vaatjes op het gezicht en lichaam. Hierbij kun je denken aan:

 • Oppervlakkige beenvaatjes
 • Gesprongen vaatjes gelaat en lichaam
 • Couperose
 • Rosacea
 • Kersenangioom
 • Andere vasculaire laesies

ND YAG Laserbehandeling

Kom op consult

Weet je niet goed of een ND YAG laserbehandeling voor jou geschikt is? Plan gerust een consult in. Onze ervaren huidspecialisten helpen je graag met het vinden van de beste behandeling voor jouw huid en wensen.

Plan hier een vrijblijvend consult.

Wat kan ik verwachten van een behandeling met de ND YAG laserbehandeling?

Of het gaat om leasies (afwijkend weefsel) in de huid of een verheven leasie op de huid; er wordt vooraf altijd goed overlegd over de verwachtingen van het resultaat, de kosten en de nabehandeling. Een behandeling met de ND YAG laser kan daarbij ook gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling of enkel ingezet worden voor skinrejuvenation, oftewel huidverjonging. Door de geïntegreerde contactkoeling en verwisselbare tips kunnen we met uiterste precisie verschillende leasies nauwkeurig behandelen. Door de kracht tot 440 joules hebben we weinig behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling moet afhankelijk van de indicatie gemiddeld om de 2 tot 6 weken worden herhaald.

  Hersteltijd van een ND YAG laserbehandeling

  De hersteltijd na de behandeling is afhankelijk van de diepte en grootte van de vaatjes of laesies. Het kan variëren van 4 tot 8 weken. Er kunnen kleine korstjes ontstaan die enkele dagen licht zichtbaar zijn. Terwijl er niets meer te zien is van buiten, ruimt de huid van binnenuit de vernieuwing op. Daarom is het uiterst belangrijk de huid goed te verzorgen en te beschermen tegen UV licht.

  Let op: een aantal weken voor de behandeling, maar ook tijdens de kuur mag je niet onder de zonnebank gaan of zonnen.

   Plan een behandeling

   Prijzen

   Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Ook kun je hier een vrijblijvend consult plannen. Het boekingssysteem  kun je openen door hier te klikken.

   Meer informatie

   Wil je in contact met ons komen?