Ave Esthetique

Meer over ons

Dit is ons verhaal

In februari 1994 zijn wij begonnen in Rotterdam aan de Pannekoekstraat met een salon van 30m2 groot. Na 3 jaar zagen wij de mogelijkheid het pand direct naast ons te betrekken en deze ruimte bood gelegenheid voor een leuke entree en 5 ruime behandelkamers.

In 1999 breiden wij uit met een sauna op Rotterdam-zuid waarbij onze focus lag op meer  ontspanning, groepsarrangementen en kuurbehandelingen.

Enkele jaren later zijn wij naar Oud-Beijerland verhuist en hier hebben we een grote klantenkring opgebouwd.

Maar wij gaan door! Per november 2020 stellen wij onze visie bij! We breiden uit na jaren ervaring in diverse behandelmethodes, huidverzorgingsproducten en  economische ontwikkelingen in de branche.

Ons doel

Blije klanten met en tevreden gevoel.

Onze visie

Dit te behalen door geavanceerde apparatuur en huidverzorgingsproducten, op de meest gezonde en natuurlijke manier.

Dit willen wij bereiken door

Letterlijk verder te kijken dan onze neus lang is, met onze klanten nauw samen te werken en te begeleiden in de zoektocht naar de perfecte balans tussen de huid van binnen behandelen als van buiten.

“De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

Natuurlijk en gezond

Net dat stapje verder

Om het stukje gezond en natuurlijk te onderstrepen, willen wij samen met onze klanten ook rekening houden met het milieu een stukje terug geven aan de natuur. Wij gaan voor het Green Spa Label!

Voor elke verkocht product van Eminence Organic skin care wordt er een boom gepland. Lees meer op www.eminenceorganics.nl

Wij rekenen 1 euro statiegeld per verkocht product. Indien u de verpakking terug komt brengen krijgt u uw statiegeld terug. Indien u dit niet doet wordt het statiegeld gedoneerd aan een goed doel.

U spaart automatisch punten per besteed bedrag. Bij 20 punten krijgt u 10 euro korting op uw aankoop of het bedrag word gedoneerd aan een goed doel.

Wij doen mee aan:

  • Afval scheiden
  • Zuiveren lucht in onze ruimte.
  • Gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen.
  • Toilet zeep en papier zijn afbreekbaar voor het milieu
  • Gebruiken gerecycled papier en verpakkingen van onze producten.
  • Zetten de airco 2 graden lager dan de buiten temperatuur.
  • Zonnepanelen op het dak
  • Ons pand heeft een A label

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?