Ave esthetique huidkliniek

Over ons

Over Ave Esthetique Huidkliniek


Ave Esthetique Huidkliniek biedt professionele huidverzorging sinds 1994. Wij zijn niet zomaar een schoonheidsinstituut: door de aanwezigheid van een huidtherapeut, medisch schoonheidsspecialiste, een orthomoleculair therapeut en ruim 27 jaar ervaring in huidverbetering hebben wij de kennis in huis om iedere klant te helpen met het bereiken van een gezonde en stralende huid.

 

Huidbehandelingen, massages en meer 

Bij Ave Esthetique Huidkliniek houden we van een persoonlijke aanpak. Onze huidspecialisten zijn enorm betrokken en wij stellen voor iedere klant een persoonlijk behandelplan op, gebaseerd op jouw wensen en huidtype. Wij geven je graag een persoonlijk advies over welke huidtherapeutische behandeling, gezichtsbehandeling of massage bij jou past. 

Health Check: onderzoek door orthomoleculair therapeut

Ook is het mogelijk om een complete health check bij ons uit te voeren waarbij wij microscopisch bloedonderzoek verrichten om jouw bloed te analyseren of een nutriënten meting om een mogelijke disbalans te kunnen opsporen. Aan de hand van deze analyse kan er een gedegen en persoonlijk advies opgemaakt worden voor het verbeteren van jouw gezondheid.

Kwalitatieve huidverzorgingsproducten

Wij geloven in een natuurlijke aanpak. Hier horen kwalitatieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten bij. Wij werken met producten van de merken Éminence, Nimue en Dermaceutic. Deze producten bieden wij ook aan in onze kliniek in Oud-Beijerland en in onze webshop. Zo kun je ook thuis het luxe gevoel van onze huidkliniek beleven en zelf actief meewerken aan jouw optimale huidconditie. 

 

Dit is ons verhaal

In februari 1994 is Ave Esthetique Huidkliniek begonnen in Rotterdam aan de Pannekoekstraat met een salon van 30m2 groot. Na 3 jaar zagen wij de mogelijkheid het pand direct naast ons te betrekken en deze ruimte bood gelegenheid voor een mooie entree en vijf ruime behandelkamers.

In 1999 breidt Ave Esthetique Huidkliniek zich uit met een sauna op Rotterdam-zuid waarbij onze focus lag op meer  ontspanning, groepsarrangementen en kuurbehandelingen. Enkele jaren later zijn wij naar Oud-Beijerland verhuist en hier hebben we inmiddels een grote klantenkring opgebouwd.

Na jaren ervaring in diverse behandelmethodes, huidverzorgingsproducten en economische ontwikkelingen in de branche heeft onze kliniek zich uitgebreid tot hoogwaardige schoonheidssalon dat gespecialiseerd is in huidspecialisatie. Dankzij onze diverse specialisten bieden wij verscheidene behandelingen om samen met jou naar een optimale huidconditie te werken. 

 

 

Ons doel

Blije klanten met en tevreden gevoel.

 

Onze visie

Het verkrijgen van een optimale huidconditie door inzet van geavanceerde apparatuur en huidverzorgingsproducten, op de meest gezonde en natuurlijke manier.

 

Dit willen wij bereiken door

Letterlijk verder te kijken dan onze neus lang is, met onze klanten nauw samen te werken en te begeleiden in de zoektocht naar de perfecte balans tussen de huid van binnen behandelen als van buiten.

 

Ontmoet onze huidspecialisten

Esther Bredewold


Schoonheidsspecialiste, masseuse, pedicure en orthomoleculair therapeut

 

“Na ruim 27 jaar voel ik nog steeds een sterke drive om nog meer te weten te komen over de gezondheid van binnen en buiten. Hallo allemaal! Esther Bredewold is mijn naam. Ik ben inmiddels 50 jaar en  begonnen als zelfstandig schoonheidsspecialiste, masseur en pedicure.

Door specialisatietrainingen als het verwijderen van huidletsels, plasmalift, permanente make-up, voeding en lifestyle heb ik reeds doorgeleerd voor orthomoleculair therapeut. Kennis en inzicht geven over gezondheidsklachten die men ervaart geeft mij inspiratie en voldoening. 

De goede resultaten die na enkele consulten worden behaald zijn te toetsen door onder andere microscopisch bloedonderzoek en de nieuwste meetapparatuur. De lichamelijke verbetering die men persoonlijk ervaart motiveert mij enorm om mijzelf nog verder te verdiepen in dit geweldige vak.  

Mijn doel is men aan de hand te nemen om een weg te vinden in de chaos van het hedendaagse leven en de persoonlijke disbalans te verbeteren.

Ik nodig je graag uit bij Ave Esthetique Huidkliniek om een vrijblijvend consult te plannen om nader kennis te maken.”

 

Sabrina aan de Wiel

Huidtherapeut

“Ben jij ook continu bezig om de huid te verbeteren? Heb je al heel veel geprobeerd maar wordt het maar niet beter of zoals je had gehoopt? Mag ik mij voorstellen; mijn naam is Sabrina aan de Wiel, sinds 7 jaar huidtherapeute en onderdeel van het leuke team bij Ave Esthetique Huidkliniek. 

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan in 2 grote klinieken waar ik met diverse plastische chirurgen en cosmetisch artsen heb mogen samenwerken. Binnen beide klinieken heb ik het huidtherapeutische gedeelte opgezet en onder mijn begeleiding zijn de klinieken succesvol gegroeid. 

Mijn doel is uiteindelijk om elke huid te laten stralen en de mooiste versie van jezelf te blijven ongeacht leeftijd. Waarbij de kernwaarde is om elke huid in zijn gelijkheid te behandelen. Bij een consult beoordeel ik de conditie van de huid en op basis van jouw wensen stel ik een persoonlijk behandelplan op waarbij ik het van belang vind om jou een eerlijk verwachtingsmanagement te geven. 

Afhankelijk van de wensen en verwachtingen maar ook de hoeveelheid ruimte voor het verbeteren van de huid, voeren wij het behandelplan uit. Jouw wensen staan hierbij centraal.”

Larissa Lageweg

Schoonheidsspecialiste, masseuse & The green touch therapeut

“Inmiddels ben ik al lange tijd trots onderdeel van team Ave Esthetique Huidkliniek.

Door de vele kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd omtrent onze merken Éminence  en Nimue kan ik jou gerichte adviezen geven. Ik volg dan ook met regelmaat scholingen of webinars om mijn kennis op peil te houden maar ook om alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidspecialisatie te volgen. 

Cliënten omschrijven mij als een aanpakker. Dit houd in dat ik bij elke behandeling gerichte producten inzet wat bij jouw huid past of juist verbeterd maar ook hersteld. Ook zorg ik met mijn stevige massage grepen dat jij een ontspannen gevoel ervaart na de behandeling. Hierdoor zie je na afloop een stralende huid maar ook een uitgeruste geest in de spiegel. Daar wordt toch iedereen blij van?

Ik help je graag aan een frisse huid en een ontspannen gevoel. Je kunt gemakkelijk een afspraak plannen via ons online boekingssysteem.”

“De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

Natuurlijk en gezond

Net dat stapje verder

Om het stukje gezond en natuurlijk te onderstrepen, willen wij samen met onze klanten ook rekening houden met het milieu een stukje terug geven aan de natuur. Wij gaan voor het Green Spa Label!

Voor elke verkocht product van Éminence Organic skincare wordt er een boom gepland. Lees meer op www.eminenceorganics.nl

Wij rekenen 1 euro statiegeld per verkocht product. Indien je de verpakking terug komt brengen krijg je jouw statiegeld terug. Indien je dit niet doet wordt het statiegeld gedoneerd aan een goed doel.

Je spaart automatisch punten per besteed bedrag. Bij 20 punten krijg je 10 euro korting op jouw aankoop of het bedrag word gedoneerd aan een goed doel.

 

Wij doen mee aan:

  • Afval scheiden
  • Zuiveren lucht in onze ruimte.
  • Gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen.
  • Toilet zeep en papier zijn afbreekbaar voor het milieu
  • Gebruiken gerecycled papier en verpakkingen van onze producten.
  • Zetten de airco 2 graden lager dan de buiten temperatuur.
  • Zonnepanelen op het dak
  • Ons pand heeft een A label

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?