Ave EsthetiqueHuidkliniek

Meer over ons

Dit is ons verhaal

In februari 1994 zijn wij begonnen in Rotterdam aan de Pannekoekstraat met een salon van 30m2 groot. Na 3 jaar zagen wij de mogelijkheid het pand direct naast ons te betrekken en deze ruimte bood gelegenheid voor een leuke entree en 5 ruime behandelkamers.

In 1999 breiden wij uit met een sauna op Rotterdam-zuid waarbij onze focus lag op meer  ontspanning, groepsarrangementen en kuurbehandelingen.

Enkele jaren later zijn wij naar Oud-Beijerland verhuist en hier hebben we een grote klantenkring opgebouwd.

Maar wij gaan door! Per november 2020 stellen wij onze visie bij! We breiden uit na jaren ervaring in diverse behandelmethodes, huidverzorgingsproducten en  economische ontwikkelingen in de branche.

Ons doel

Blije klanten met en tevreden gevoel.

Onze visie

Dit te behalen door geavanceerde apparatuur en huidverzorgingsproducten, op de meest gezonde en natuurlijke manier.

Dit willen wij bereiken door

Letterlijk verder te kijken dan onze neus lang is, met onze klanten nauw samen te werken en te begeleiden in de zoektocht naar de perfecte balans tussen de huid van binnen behandelen als van buiten.

Esther Bredewold

Na ruim 27 jaar nog steeds een sterke drive om nog meer te weten te komen over de gezondheid van binnen en buiten. Hallo allemaal! Esther Bredewold is mijn naam. Inmiddels 50 jaar en  begonnen als zelfstandig schoonheidsspecialiste, masseur en pedicure, Door specialisatietrainingen als het verwijderen van huidletsels, plasmalift, permanente make-up, voeding en lifestyle heb ik reeds doorgeleerd voor orthomoleculair deskundige.

Kennis en inzicht geven over gezondheidsklachten de men ervaart geeft mij inspiratie en voldoening .

De goede resultaten die na enkele consulten worden behaald zijn te toetsen door, onder andere microscopisch bloedonderzoek en de nieuwste meetapparatuur. De lichamelijke verbetering die men persoonlijk ervaart motiveert enorm om nog verder te verdiepen in dit geweldige vak.

Mijn doel is  men aan de hand te nemen om een weg te vinden in de chaos van het hedendaagse leven en de persoonlijke disbalans te verbeteren.

Ik nodig je uit om een vrijblijvend consult te plannen om nader kennis te maken.

Sabrina aan de Wiel 

Bent u ook continu bezig om de huid te verbeteren, heeft u al heel veel geprobeerd maar wordt het maar niet beter of zoals u had gehoopt?

Mag ik mij voorstellen aan u, mijn naam is Sabrina aan de Wiel, sinds 7 jaar huidtherapeute en onderdeel van het leuke team bij Ave Esthetique Huidkliniek. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan in 2 grote klinieken waar ik met diverse plastische chirurgen en cosmetische artsen heb mogen samenwerken. Binnen deze klinieken heb ik het huidtherapeutische gedeelte opgezet en onder mijn begeleiding tot een succesvolle kliniek laten uitgroeien.

Mijn doel is uiteindelijk om elke huid te laten stralen en de mooiste versie van jezelf te blijven ongeacht leeftijd. Waarbij de kernwaarde is om elke huid in zijn gelijkheid te behandelen. Bij een consult beoordeel ik de conditie van de huid en op basis van uw wensen stel ik een persoonlijk behandelplan op waarbij ik het van belang vind om een eerlijk verwachtingsmanagement aan u te geven. Afhankelijk van de wensen en verwachtingen maar ook de hoeveelheid ruimte voor het verbeteren van de huid, voeren wij het behandelplan uit. Uw wensen staan hierbij centraal.

 

Larissa Lageweg

Inmiddels al lange tijd trots onderdeel van team Ave Huidkliniek.

Door mijn vele kennis inmiddels opgebouwd in afgelopen jaren omtrent onze merken Eminence en Nimue kan ik u gerichte adviezen geven. Ik volg dan ook met regelmaat scholingen of webinars om mijn kennis op peil te houden maar ook alle nieuwe ontwikkelingen te volgen.  

Clienten omschrijven mij als een aanpakker. Dit houd in dat ik bij elke behandeling gerichte producten inzet wat bij jouw huid past of juist verbeterd maar ook hersteld. Ook zorg ik met mijn stevige massage grepen dat jij een ontspannen gevoel ervaart na de behandeling. Hierdoor ziet u na afloop een stralende huid maar ook een uitgeruste geest in de spiegel. Daar word toch iedereen blij van? 

 

Demi Siep 

Doordat ik zelf lange tijd heb getobt met mijn huid, ben ik mij gaan verdiepen in de huid en alle eromheen. Ik ben van mening door een interne en externe aanpak te combineren dat je elke huid weer naar een beter level kan brengen. 

Mijn visie zit dan ook in ontspanning maar ook in de aanpak van een huidprobleem. Door deze twee visies te combineren, merkt u snel verschil. 

Daarnaast ben ik ook vanaf half februari 2022 officieel gediplomeerd in de touch therapie techniek. Deze behandel techniek word ingezet op het dieper spierweefsel en iedereeen die deze behandeling zal ondergaan zal merken dat zijn of haar huid hier enorm van opknapt. Ook word deze techniek veel ingezet in combinatie met laser therapie, hierdoor zal het herstel vele male soepeler en sneller verlopen. Ik werk dus ook nauw samen met onze huidtherapeute Sabrina. 

Ik hoop u snel te verwelkomen bij Ave huidkliniek of u doel nou verbeteren van de huidconditie is, ontspanning of een combinatie van beide, niks is onmogelijk. 

“De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

Natuurlijk en gezond

Net dat stapje verder

Om het stukje gezond en natuurlijk te onderstrepen, willen wij samen met onze klanten ook rekening houden met het milieu een stukje terug geven aan de natuur. Wij gaan voor het Green Spa Label!

Voor elke verkocht product van Eminence Organic skin care wordt er een boom gepland. Lees meer op www.eminenceorganics.nl

Wij rekenen 1 euro statiegeld per verkocht product. Indien u de verpakking terug komt brengen krijgt u uw statiegeld terug. Indien u dit niet doet wordt het statiegeld gedoneerd aan een goed doel.

U spaart automatisch punten per besteed bedrag. Bij 20 punten krijgt u 10 euro korting op uw aankoop of het bedrag word gedoneerd aan een goed doel.

Wij doen mee aan:

  • Afval scheiden
  • Zuiveren lucht in onze ruimte.
  • Gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen.
  • Toilet zeep en papier zijn afbreekbaar voor het milieu
  • Gebruiken gerecycled papier en verpakkingen van onze producten.
  • Zetten de airco 2 graden lager dan de buiten temperatuur.
  • Zonnepanelen op het dak
  • Ons pand heeft een A label

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?