Behandelingen

Permanente make-up

Permanente make-up bij Ave Huidkliniek

Permanente make-up is uitermate geschikt voor cliënten die dagelijks hun wenkbrauwen of eyeliner bijtekenen, weinig tot geen haargroei hebben of graag een correctie van de vorm van de wenkbrauwen of wimpers willen. Een enorme tijdbesparende behandeling. Je wenkbrauwen en eyeliner blijven dankzij deze behandeling altijd in de goede “shape”, zowel dag als nacht.

Hoe gaan we te werk? 

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid door middel van een steriele naald module (Shade of hairstrokes). 

Na een intake gesprek en bepaling van kleur en vorm wordt er met ultradunne naaldjes die heel snel op en neer bewegen de huid geopend tot de dermis waar de huidpigmenten worden achter gelaten. Met de nauwkeurige werking van de Perfect-Liner is precisie werk geen probleem en krijg je prachtig resultaat. 

De behandeling is vrijwel pijnloos en in 2 sessies wordt er een prachtige wenkbrauw of eyeliner-lijn gevormd. De behandeling wordt na 6 weken herhaald om er zeker van te zijn dat de pigmenten in de juiste huidlagen zijn aangebracht.

 

Hoe lang blijft het mooi?

Afhankelijk van de celdeling en invloed van zonlicht zal de permanente make-up 2 tot 5 jaar mooi blijven. Een opfris behandeling kan altijd gedaan worden na 1 tot 2 jaar.

Permanente make-up

Vragen? Wij staan
voor je klaar

Heb je vragen over permanente make-up? Of wil je meer weten over onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag het antwoord op je vraag. Ook ben je altijd welkom in onze schoonheidssalon in Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam.

PMU-behandelingen

Stoor jij je aan de vorm van je wenkbrauwen? Wil jij graag een duidelijkere laplijn? Of ben je het zat om elke ochtend eyeliner op te doen? Bekijk ons aanbod aan PMU-behandelingen. 

Permanente make-up – Wenkbrauwen

Wil jij graag mooie, volle wenkbrauwen? Door middel van een PMU-behandeling kun jij permanent mooi gevormde wenkbrauwen krijgen. De PMU-behandeling voor wenkbrauwen is vrijwel pijnloos en in 2 sessies met een tussentijd van 6 weken wordt er een prachtige wenkbrauw gevormd.

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die weinig haar hebben, waarvan de natuurlijke vorm van de wenkbrauw niet gelijk is of voor mensen die zelf de wenkbrauw bijtekenen. Na goed overleg voor kleur en vorm, intake en nazorg instructies komen we samen tot het mooiste resultaat.

Deze behandeling duurt 90 minuten.

Permanente make-up -Eyeliner

Vind jij eyeliner ook altijd zo mooi staan? Het aanbrengen van eyeliner kan nog best een gedoe zijn op de vroege ochtend. Hoe makkelijk zou het zijn als je wakker wordt en je eyeliner al goed direct zit? Het is mogelijk met een PMU-behandeling voor eyeliner. De behandeling is vrijwel pijnloos en in 2 sessies met tussentijd van 6 weken wordt er een prachtige eyeliner gevormd.

Zeer geschikt voor mensen die zelf eyeliner bijtekenen, meer uitdrukking willen van de ogen, of overhangende oogleden hebben en de eyeliner stempelt op het bovenooglid. Na goed overleg voor kleur en vorm, intake en nazorg instructies komen we samen tot het mooiste resultaat.

Deze behandeling duurt 90 minuten.

Permanente make-up – Eyeliner onder het oog 

Naast het permanent aanbrengen van eyeliner op het ooglid is het ook mogelijk om eyeliner onder het oog permanent aan te brengen met een PMU-behandeling.

De behandeling is vrijwel pijnloos en in 2 sessies met een tussentijd van 6 weken wordt er een prachtige eyeliner gevormd. Zeer geschikt voor mensen die zelf eyeliner bijtekenen, meer uitdrukking willen van de ogen, last hebben van uitlopen van make-up of tijd willen besparen in de ochtend. Na goed overleg voor kleur en vorm, intake en nazorg instructies komen we samen tot het mooiste resultaat. 

Deze behandeling duurt 60 minuten. 

Permanente make-up – Lipliner & Full lips

Draag jij iedere dag lipstick, maar vervaagt de kleur zo snel? En zou jij liever zonder make-up al mooi gekleurde lippen willen? Dan is een PMU-behandeling voor Full lips voor jou geschikt. De behandeling is vrijwel pijnloos en in 2 sessies met een tussentijd van 6 weken worden prachtige volle en gekleurde lippen werkelijkheid.

Het kan ook zijn dat je je stoort aan de vorm van jouw lippen of dat je geen duidelijke lipline hebt. met behulp van permanente make-up kun je jouw lipline versterken. Na goed overleg voor kleur en vorm, intake en nazorg instructies komen we samen tot het mooiste resultaat.

 

Deze behandeling duurt 120 minuten. 

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?