Huidspecialisatie

Permanente make-up

Voor wie is dit geschikt?

Deze behandelmethode is uitermate geschikt voor cliënten die dagelijks hun wenkbrauwen en eyeliner bijtekenen, weinig tot geen haargroei hebben of voor de correctie van de vorm van volle wenkbrauwen of wimpers. Een enorme tijdbesparende behandeling. Je wenkbrauwen en eyeliner altijd in de goede “shape” zowel dag als nacht.

Hoe gaan we te werk?

Na het intake gesprek en bepaling van kleur en vorm wordt er met ultradunne naaldjes die heel snel op en neer bewegen de huid geopend tot de dermis waar de huidpigmenten worden achter gelaten. Met de nauwkeurige werking van de Perfect-Liner is precisie werk geen probleem en krijg je prachtig resultaat.

De behandeling wordt na 6 weken weer herhaald om er zeker van te zijn dat de pigmenten in de juiste huidlagen zijn aangebracht.

Hoelang blijft het mooi?

Afhankelijk van de celdeling en invloed van zonlicht zal de permanent make-up 2 tot 5 jaar mooi blijven. Een opfris behandeling kan altijd gedaan worden na een 1 tot 2 jaar.

 

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?