Gezichtsbehandelingen

Éminence

behandelingen

 

Waarom Éminence?

Éminence Organic Skincare: 100% biologisch

Éminence Organic Skincare staat bekend om haar organische huidverzorgingsproducten. Het merk maakt gebruik van onbewerkte, pure ingrediënten die vers met de hand geplukt zijn.

De producten zijn dan ook 100% biologisch, organisch en puur. Dit zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen behouden worden en optimaal zijn werk doen op jouw huid.

Wat je kunt verwachten van een Éminence gezichtsbehandeling? Huidverbetering op hoog niveau met een weldadig wellness gevoel door de bijzondere deep tissue massage technieken in de behandeling.

  Voordelen van een Éminence gezichtsbehandeling

  • Een ontspannende gezichtsbehandeling voor een ultiem wellness moment
  • Gezichtsbehandeling met pure, onbewerkte producten uit de natuur
  • Reinigt en voedt de huid intensief
  • Sterke werking van ingrediënten die zelfs de bloedbaan kunnen bereiken
  • Diepgaande deep tissue massage welke de bloeddoorstroming bevordert
  • Helpt afvalstoffen af te voeren
  • Heerlijke geurbeleving

  Éminence Gezichtsbehandelingen

  Geniet van een ultiem wellness moment. Je kunt de Éminence gezichtsbehandeling in verschillende vormen bij ons boeken. Wij adviseren je graag over welke gezichtsbehandeling voor jouw huid geschikt is.

  Éminence Special treatment

  De Éminence Special treatment is een heerlijke relaxbehandeling waarbij er goed wordt gekeken naar het huidbeeld.

  Tijdens de behandeling nemen wij ruim de tijd om de huid goed te reinigen en alle werkende producten van Éminence stevig in de huid te masseren. Deze gezichtsbehandeling kan ook als duo geboekt worden. Tijdens de behandeling is het harsen of epileren van de wenkbrauwen inbegrepen.

  Deze behandeling duurt 60 minuten.

  Éminence Intens

  Wil je genieten van een intensieve welles behandeling? Deze uitgebreide Éminence gezichtsbehandeling biedt ruim de tijd om de huid tot in elk detail te verzorgen en te voeden. Tijdens deze behandeling is er meer tijd om het gezicht te masseren, waardoor je naast verzorgd ook heel relaxed onze kliniek uitloopt! 

  In overleg is deze behandeling ook beschikbaar als duo behandeling. Deze behandeling duurt 90 minuten.

  Advies

  Welke behandeling past bij jouw huid?

  Vind je het lastig om te bepalen welke Éminence gezichtsbehandeling het beste bij jouw huid past? Wij geven je graag advies! Indien gewenst kunnen wij jouw huid meten en fotograferen met onze speciale apparatuur voor skinalayse. Onze ervaren schoonheidsspecialistes bespreken vervolgens de uitslag en analyseren de behoefte.

  Wil je liever zelf bepalen wat bij je past? Bekijk dan onze keuzehulp.  

  Extra optie

  Hydromassage

  Wil je ook genieten van een ontspannende massage voor je lichaam? Voeg dan de Hydromassage als upgrade toe aan je gezichtsbehandeling.

  De Hydromassage is een manuele massage van de rug en nek wat op een warm water kussen wordt gegeven van ongeveer 40 graden. De Hydromassage is zeer geschikt voor mensen die moeite hebben op hun buik te liggen door blessure of zwangerschap, reuma, fybromyalgie of zeer gespannen spieren. De massage is intensief maar minder pijnlijk en wordt door de heerlijke warmte als zeer ontspannen ervaren.

  Deze techniek van masseren is uitermate geschikt om te combineren met een Éminence gezichtsbehandeling en kan als upgrade voor 25 euro worden bijgeboekt.

   Plan een behandeling

   Prijzen

   Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikkenKies via ons boekingssysteem welke behandeling het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit een behandeling van 60 of 90 minuten.

   Meer informatie

   Wil je in contact met ons komen?