Kuurverband behandelingen

Glycolzuurpeeling

Een glycolzuurpeeling is een behandeling met fruitzuren. Fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA), en word gewonnen uit fruit, vandaar de naam fruitzuren.  Het wordt al jaren in de cosmetische industrie gebruikt om de huid gladder en gezonder te maken. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. Grove poriën en huidskleurverschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. Kortom een oppepper voor uw huid!

Werking 
De vier voornaamste werkingen van glycolzuur zijn:

  • Hydraterende werking: het zuur verhoogt de waterbindende capaciteit in de hoornlaag (bovenste laag cellen van de huid), zodat de huid is staat is meer vocht vast te houden. waardoor de soepelheid wordt verbeterd.
  • Keratolytische werking: dit wil zeggen dat de bovenste huid lagen versneld afschilferen, waardoor celvernieuwing in de basale laag wordt gestimuleerd.
  • Exfolierende werking: dit betekent letterlijk het afstoten van de (bovenste) huidcellen.
  • Anti-oxidante werking: dit wil zeggen dat het zuur een ontstekingsremmende werking heeft.
  • De fruitzuren zorgen ervoor dat de huid steviger, gladder en fijner is en frisser oogt.

 

Microneedling 

Micro-needling is een cosmetische procedure van het doorboren van de huid met ultra dunne steriele naaldjes. De werking van deze behandeling is om het opname vermogen van de huid te stimuleren. De aanmaak van collageen en versterken van de epidermis word hierdoor bevorderd en werkstoffen kunnen op deze manier diep de huid indringen.

Het doel van deze behandeling het zichtbaar en intens verbeteren van littekens, acne, zonschade, grove porie structuur, huidvernieuwing, bloedsomloop stimulatie, hyperpigmentatie, beschadigde huid, rimpelvorming of fijne lijnen op de wangen, ogen en bovenlip en het verbeteren van het algehele huidbeeld.

De keuze van werkstoffen als peptide, vitamine, hyaluronzuur, zal afhangen van het doel wat we willen bereiken.

BEHANDELINGEN COMBINEREN

Deze behandeling is geschikt in combinatie met behandelingen van Dermaceutic of Nimue.

Acne behandelingen

Acne komt meestal voor in het gezicht, op de rug of de borst. Op deze plekken zijn de talgklieren actiever. Acne kenmerkt zich door een vette huid, gerstekorrels, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Ook kunnen er oneffenheden op de huid zoals pigmentvlekjes, rode vlekjes, een grovere huidstructuur en acne-littekens ten gevolge van ontstekingen te zien zijn.

Behandelingen die er voor in gezet worden zijn peelings, micro needling therapie bij acne-littekens en soms ook in combinatie met lasertherapie. Daarnaast ontvang je van ons ook een persoonlijk product advies. Hierbij pakken we acne vanuit de oorzaak aan, en krijgt jouw huid weer een gladder en egaler aanzien. Het doel van de behandeling is om de acne klachten te verminderen.

Wij geven altijd gratis advies en tips om het resultaat na de behandeling te behouden.

Verwijzing en vergoeding
Je hebt voor de behandelingen van acne en acnelittekens geen verwijzing nodig van de huisarts of medisch specialist. Wel als de zorgverzekeraar er om vraagt. De vergoeding en de eisen die daarbij passen verschillen per zorgverzekering. Acnetherapie valt onder de vergoeding uit de aanvullende verzekering. Je kunt in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering lezen of je recht hebt op een vergoeding of gedeeltelijk vergoeding van de behandelingen.

TCA peelings

Een TCA peeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van oneffenheden in uw gezicht, zoals een doffe huid, pigmentvlekken of oppervlakkige littekens. De TCA peeling is een chemische peeling die oneffenheden vermindert en de huidstructuur verbetert. Uw huid ziet er na de behandeling weer fris uit en voelt soepel aan. Een TCA peeling:

  • Zorgt voor een frisse en egale huid
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Verfijnt de poriën
  • Bevordert de doorbloeding van de huid
  • Vermindert pigmentvlekken

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Keuzehulp

Twijfelt u over welke behandeling het meest geschikt is voor u? Wij hebben een uitgebreid schema uitgewerkt, waarin u kunt zien welke behandelingen bij welke huidproblemen van toepassing zijn.

Uitgebreid schema in PDF

Download het uitgebreide schema in PDF, door hier te klikken!

U kunt ook door onderstaande vragen een beter beeld krijgen van welke behandelingen geschikt zijn voor u. Duidelijke richtlijnen voor uw online boeking.

Nabehandeling

Zoekt u meer informatie over de nabehandeling van sommige van onze behandelingen? Wij hebben daarvoor een handig document samengesteld, waarin u alles na kunt lezen. U kunt de PDF downloaden, door hier te klikken.

Ik heb een huidprobleem en ik wil graag advies met een basis behandeling.

Nimue core met huidmeting en uitgebreid advies.

Mijn gezicht en lichaam is toe aan rust, ontspanning, vernieuwing, oppepper, zuivering en verfraaiing.
Mijn huid is toe aan vernieuwing, een diepe intensieve reiniging, verjonging en ik wil er stralend en gezond uitzien.

Maak 1 of meerdere keuzes uit:

Nimue behandelingen,

Forma system,

Upgrades,

Sckin nutrition advies.

Mijn ogen en gezichtshuid is verouderd maar ben nog niet toe aan chirurgie of Botox.

IPL,

D.A.S. plasma,

Forma system: R-sonic, diamant-peel, ST-skin tightening,

Micro-needling,

Sckin nutrition.

Kun je nog steeds geen keuze maken over welke behandeling het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?