Huidtherapie

Kuurverband behandelingen

Kuurverband behandelingen & peelings

Oppervlakkige chemische peelings

Doordat het soms voorkomt dat er te lang geen goede aandacht is gegeven aan de huid, veel stress of teveel blootstelling aan vrije radicalen,  komt het soms voor dat de huid niet in de beste conditie verkeerd. Om de huid weer terug te brengen in de juiste verhouding, is een kuurverband van meerdere peelings aanbevolen.

Dit houd in dat de huid elke 2 tot 3 weken word behandeld met een totaliteit van 6-8 behandelingen. Hierdoor word de huid weer gestimuleerd en oogt deze veel egaler en gezonder. Afhankelijk van het doel passen we hierop de keuze voor de peeling aan. 

Beschikbare peelings in kuurverband
Hieronder staat omschreven welke oppervlakkige chemische peelings in kuurverband worden aangeraden:

  • Milkpeel: een frisse, egale en beter gehydrateerde huid. Los kost de Milkpeel 75 euro maar in een pakket van 8 in totaal 450 euro.
  • Maskpeel: pakt de vette, onzuiver acne huid aan. Los kost de Maskpeel 75 euro maar in een pakket van 8 totaal 450 euro.
  • Vitamine C: een intens mooie glow die lang aanhoud. Lost kost de Vitamine C behandeling i.cm. micro-needling 150 euro maar in een pakket van 4 totaal 500 euro.
  • Pinkpeel: bevordert de collageen en elastine productie en compenseert het verlies van oestrogenen in de huid. Los kost de Pinkpeel 150 maar in een pakket van 4 totaal 500 euro.

 

“Een huidbehandeling ondergaan is net als trainen; het mooiste resultaat krijg je door regelmaat.”

Diepere behandelingen en peelings

Soms zijn er huidproblemen die net wat dieper in de huid liggen waardoor er toch rekening gehouden moet worden met wat meer downtime na een behandeling.

Afhankelijk van de huidconditie en het te verwachten resultaat kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een TCA peeling of micro-needling. Uiteraard gebeurt dit altijd aan de hand van een consult en in overleg met jou.

Beschikbare peelings in kuurverband

  • TCA peeling: voor het opfrissen en verbeteren van de huid structuren, rimpels en ouderdomsvlekken. Los kost een TCA behandeling 170 euro, in een pakket van 4 behandeling 650 euro.
  • Micro-needling: door circulerende bewegingen te maken worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt, hierdoor kom je nog dieper in de huid waardoor de behandeling nog effectiever is. Los kost een micro-needling 125 euro maar in een pakket van 4 totaal 450 euro.
  • Melapeel: gericht op diep pigment, denk aan melasma en hyperpigmentatie. Melasma is een hormonaal pigment dat zich kenmerkt door in de zomer vele male donkerder te worden en de winter zo goed als weg te zijn. Los kost de Melapeel 190 euro per behandeling.
  • Coolpeel laser: gericht op een verbetering van de doorbloeding, vermindering van fijne lijntje en afname van zonschade en ouderdomsvlekken. Los kost een Coolpeel behandeling 300 euro maar in een pakket van 3 totaal 700 euro.
  • Co2 laser: door gecontroleerde minuscule gaatjes te maken in de huid stimuleert dit vanwege het herstel de fibroblasten en dus ook het collageen en elastine. De laser kan ingezet worden bij acne littekens, rimpels en ernstige zonschade. Los kost de Co2 laser behandeling 650 euro en in een pakket van 2 behandelingen 1150 euro.

Veelgestelde vragen

Ik heb een huidprobleem en ik wil graag advies met een basis behandeling.

Nimue core met huidmeting en uitgebreid advies.

Mijn gezicht en lichaam is toe aan rust, ontspanning, vernieuwing, oppepper, zuivering en verfraaiing.
Mijn huid is toe aan vernieuwing, een diepe intensieve reiniging, verjonging en ik wil er stralend en gezond uitzien.

Maak 1 of meerdere keuzes uit:

Nimue behandelingen,

Forma system,

Upgrades,

Sckin nutrition advies.

Mijn ogen en gezichtshuid is verouderd maar ben nog niet toe aan chirurgie of Botox.

IPL,

D.A.S. plasma,

Forma system: R-sonic, diamant-peel, ST-skin tightening,

Micro-needling,

Sckin nutrition.

Kun je nog steeds geen keuze maken over welke behandeling het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nabehandeling

Zoekt u meer informatie over de nabehandeling van sommige van onze behandelingen?
Wij hebben daarvoor een handig document samengesteld, waarin u alles na kunt lezen. U kunt de PDF downloaden,
door hier te klikken.

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?