Ave Esthetique

Keuzehulp

Verwijde vaatjes

Deze behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering. Maak online een afspraak kies de button “huidtherapie” en scrol naar IPL vaatjes/pigment. Geschikt voor diffuse roodheid, spider-naevi, couperose, gesprongen vaatjes op het gezicht of lichaam. Kies vervolgens de gewenste zone.

Pigmentvlekken

De behandelingen voor pigmentvlekken of huidverkleuring worden vergoed door de aanvullende verzekering onder camouflagetherapie. Maak online een afspraak kies de button “huidtherapie” scrol naar IPL vaatjes/pigment. Kies vervolgens de gewenste zone.

Definitief ontharen

Haar op plekken waar je het niet wilt hebben kan op verschillende manieren verwijderd worden.

Diode laser definitief ontharen en Elektrisch ontharen. Indien het haar betreft in het gelaat wordt dit vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Maak online een afspraak voor een gratis intake zonder behandeling of kies button “huidtherapie” en scrol naar laser ontharen. Kies vervolgens de gewenste zone

Moedervlekken/Ouderdomsvlekken/huidoneffenheden

Bultjes of plekken die buiten het huidoppervlakte steken zijn ontsierend en geven geen rustig huidbeeld. Alle goedaardige vergroeiingen kunnen behandeld worden. Deze behandeling wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Mooi en glad resultaat zonder littekens. Boek online een afspraak onder button “huidtherapie” en scrol naar cryopen. Een intake is niet nodig voor deze behandeling.

Overhangende oogleden

Vermoeide uitdrukking verdwijnt met de D.A.S. plasmalift. Overhangende oogleden, overtollig huid onder de ogen, rokerslijntjes, langs de oren of verslapte huid van de hals en onderkin, significante verbetering na 2 behandelingen. Boek online op de button algemeen voor een intake zonder behandeling.

Cellulite/

bindweefsel

Kuurbehandelingen voor Cellulite in combinatie met een Organic DETOX. De combinatie geeft waanzinnig resultaat voor buik, billen en benen. Boek direct online onder kuurbehandelingen je grote of kleine cellulite kuur.

Biologische 100%/organische huidverbetering

Deze gezichtsbehandeling is het toppunt van ontspanning en tegelijkertijd de meest intensieve en biologische oplossing voor huidverbetering. Kies online voor Eminence organics onder de button “gezichtsbehandelingen” en scrol naar Eminence treatment.

Littekens of grove poriën

Een jonge of een oudere huid met littekens of een grove huidstructuur kunnen online kiezen voor meerdere mogelijkheden. Onder de button gezichtsbehandelingen Nimue Glycol peeling, onder de button huidtherapie micro-needling. Deze behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering.

Acne/probleemhuid

Maak online een afspraak onder de button “algemeen” voor een intake zonder behandeling. Het traject dat wordt gestart gaat onder begeleiding van de huidtherapeut. Deze behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering.

Zeer gevoelige huid, eczeem en allergie

Maak een afspraak voor een intake zonder behandeling er is een dieperliggende oorzaak voor dit ongemak, je barrière kan ernstig verstoord zijn waardoor er diverse klachten ontstaan. Maak online een afspraak ga naar de button “algemeen” klik op afspraak zonder behandeling. Maak een notitie dat het gaat om een gevoelige huid.

Collageen therapie voor verslapte huid (staat als lichttherapie)

Lichttherapie of collageenbooster kan als upgrade geboekt worden bij elke behandeling naar keuze. Button upgrade kies collageen Deesse masker. Deze behandeling kan in combinatie met een stevige bindweefselmassage prachtige resultaten geven.

Diepe rimpels of fijne lijntjes

Voor degene die de stap naar de cosmetisch arts nog te groot vinden is er een heel goed alternatief. Met bipolaire huidverstrakking wordt bindweefsel weer aangemaakt in de huid. Een intensieve behandeling met direct gevoel van verstrakking en zichtbaar resultaat. Boek online een afspraak onder button “ Huidspecialisatie” kies de Forma System behandeling die bij je past.

Botox en Fillers

Onze Cosmetisch Arts Ahwan Thio van Wrinkless is aanwezig op de vrijdag om de 6 weken voor alle vragen en behandelingen. Bel ons om een afspraak in te plannen op de eerstvolgende beschikbare datum.

Permanente make-up

Je ochtend ritueel makkelijker maken en geen gedoe met uitlopen van eyeliner of wenkbrauwen. Boek online onder de button “huidspecialisatie” permanente make-up.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?