Ave huidkliniek

Keuzehulp

Verwijde vaatjes

Verwijde vaatjes zijn goed aan te pakken met de IPL laser. Deze behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering. Maak gemakkelijk online een afspraak! Geschikt voor diffuse roodheid, spider-naevi, couperose, gesprongen vaatjes op het gezicht of lichaam. Kies vervolgens de gewenste zone.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen behandeld worden met de IPL laser. De behandelingen voor pigmentvlekken of huidverkleuring worden vergoed door de aanvullende verzekering onder camouflagetherapie. Maak online een afspraak door op onderstaande knop te klikken en de gewenste zone te kiezen.

Definitief ontharen

Haar op plekken waar je het niet wilt hebben kan op verschillende manieren verwijderd worden.

Dit kan met de Diode laser definitief ontharen en Elektrisch ontharen. Indien het haar betreft in het gelaat wordt dit vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Maak online een afspraak voor een gratis intake zonder behandeling of plan direct een behandeling.

Moedervlekken/Ouderdomsvlekken/huidoneffenheden

Bultjes of plekken die buiten het huidoppervlakte steken zijn ontsierend en geven geen rustig huidbeeld. Alle goedaardige vergroeiingen kunnen behandeld worden met de Cryopen. Deze behandeling wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Mooi en glad resultaat zonder littekens. Een intake is niet nodig voor deze behandeling.

Overhangende oogleden

Jouw vermoeide uitdrukking verdwijnt met de D.A.S. plasmalift. Overhangende oogleden, overtollig huid onder de ogen, rokerslijntjes, langs de oren of verslapte huid van de hals en onderkin; de D.A.S. geeft significante verbetering na 2 behandelingen. Plan een vrijblijvend consult of plan direct een behandeling.

Cellulite/

bindweefsel

Ave Huidkliniek biedt ook kuurbehandelingen voor Cellulite in combinatie met een Organic DETOX. De combinatie geeft waanzinnig resultaat voor buik, billen en benen. Boek direct online onder kuurbehandelingen de grote of kleine cellulite kuur.

Biologische 100%/organische huidverbetering

Deze gezichtsbehandeling is het toppunt van ontspanning en tegelijkertijd de meest intensieve en biologische oplossing voor huidverbetering. Plan gemakkelijk een Eminence organics gezichtsbehandeling.

Littekens of grove poriën

Heb je last van littekens of een grove huidstructuur? Dan kun je  online kiezen voor meerdere mogelijkheden. Zoals de Nimue Glycol peeling, of microneedling. Deze behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering. Plan direct een behandeling of kom langs voor een vrijblijvend consult.

Acne/probleemhuid

Maak online een afspraak onder de button “algemeen” voor een intake zonder behandeling. Het traject dat wordt gestart gaat onder begeleiding van de huidtherapeut. Deze behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering.

Zeer gevoelige huid, eczeem en allergie

Maak een afspraak voor een intake zonder behandeling. Er is een dieperliggende oorzaak voor dit ongemak; je barrière kan ernstig verstoord zijn waardoor er diverse klachten ontstaan. Maak online een afspraak voor een vrijblijvend consult. Maak een notitie dat het gaat om een gevoelige huid.

Collageen therapie voor verslapte huid (staat als Deesse lichttherapie)

Lichttherapie of collageenbooster kan apart of als upgrade geboekt worden bij elke behandeling naar keuze. Deze behandeling kan in combinatie met een stevige bindweefselmassage prachtige resultaten geven.

Overtollig vetweefsel en bodycontouring

Stoor jij je aan overtollig vetweefsel en kom je hier maar niet vanaf? Of zou je graag wat strakker in je vel zitten? Bij Ave Huidkliniek hebben wij de Icoone, een ultramodern apparaat voor het aanpakken van overtollig vetweefsel. Kies in ons boekingssysteem welke Icoone behandeling bij jou past.

Permanente make-up

Wil je jouw ochtend ritueel makkelijker maken en geen gedoe meer hebben met uitgelopen eyeliner of wenkbrauwen? Dan is onze permanente make-up wat voor jou. Plan online een afspraak.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?