Ave Esthetique

Alle behandelingen

Nimue

Nimue is voorloper van de nieuwe generatie huidverzorging op hoog niveau. Dit vooruitstrevende merk staat bekend om haar duidelijke behandel principes.

Eminence

Deze unieke lijn staat bekend om zijn helende werking van onbewerkte pure ingrediënten, De producten zijn 100% biologische, organisch, raw en puur.

Sckin Nutrition

De producten van Sckin Nutrition zijn uitermate zuiver en zeer geschikt om de huid te ondersteunen in gezonde groei en stevigheid van alle huidlagen.

Permanente make-up

Deze behandelmethode is uitermate geschikt voor cliënten die dagelijks hun wenkbrauwen en eyeliner bijtekenen, weinig tot geen haargroei hebben of voor het correctie van de vorm van volle wenkbrauwen of wimpers.

Tanden whitening

Deze manier van behandelen bestaat niet uit het bleken van de tanden maar het ultra schoon maken van het tandglazuur door middel van zouten.

Lichttherapie

Dit masker is ideaal voor alle cliënten met huidproblemen, na een cosmetische of medische ingreep en als ondersteuning van de algehele huidverzorging na een gezichtsbehandeling.

Wimper extensions

Wij beheersen verschillende wimperextension technieken zoals 2 tot 10D en One by one.

Cryopen

Het bevriezen van een groot aantal goedaardige huidletsels geeft een mooi resultaat zonder littekens.

D.A.S.

DAS Plasma is een nieuwe en veilige techniek en een alternatief voor niet chirurgische ingrepen.

Micro needling

Micro-needling is een cosmetische procedure van het doorboren van de huid met ultra dunne steriele naaldjes.

Spark Pro diode laser

Permanente ontharing op de meest pijnloze manier door het alom verbeterde contact koelsysteem waardoor er meer comfort en veiligheid bereikt wordt in de behandeling.

Forma System

Door de 4 non-invasies technieken van behandelen zijn er een groot aantal huidproblemen te verhelpen. Deze allernieuwste methoden kunnen los of in combinatie van elkaar ingezet worden evenals gecombineerd met de gezichtsbehandelingen.

Massages

Het is altijd moeilijk te kiezen welke massage het beste bij je past. Hier wordt duidelijke welke massage geschikt is voor jouw moment of waar je lichaam behoefte aan heeft.

Handen en voeten

Manicure of pedicure, wij bieden het beide aan. Een stukje extra verzorging voor handen en voeten of uit medische noodzaak.

Harsen en verven

Harsen is meestal niet een hele plezierige behandeling en ben je vaak blij als de behandeling voorbij is. Wij werken daarom snel en deskundig om de gevoeligheid te beperken.

Kuurbehandelingen

Als je echt een verbetering van een huidgebied wil bereiken gaat dat vaak niet in 1 keer en heb je ook meerdere behandelingen of behandeltechnieken nodig.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?