Ave Esthetique Huidkliniek

Health check  

Health check in Oud-Beijerland

Meten is weten! Loop jij al een tijdje rond met vage klachten die je niet zo snel kunt verklaren? Denk hierbij aan vermoeidheid, het reageren op bepaalde voedingsmiddelen, allergieën, huidproblemen of last van je darmen. En zou jij erachter willen komen of jij een mogelijke disbalans in je lichaam hebt? Kom dan voor een health check naar Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam.

Inzicht in je gezondheid

We zien steeds meer mensen die tobben met hun gezondheid. Bij een groot deel van de personen die met vage gezondheidsklachten een huisarts bezoekt, wordt geen specifieke diagnose gesteld. Met onze health check kan het zeer waardevol zijn om samen met onze orthomoleculair deskundige een mogelijke disbalans te achterhalen. Zo krijg je inzichten in vitamines of mineralen, overgevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen en nog veel meer. Bij Ave Huidkliniek bieden we een aantal opties aan om meer inzicht te krijgen over mogelijke klachten die je ervaart:

Nutriënten meting 

Bij een nutriënten meting starten we met een vrijblijvend (gratis) consult van 90 minuten, waar de nodige voorbereiding aan vooraf gaat. Zo hebben we een klachten- en ongemakkenlijst nodig, een voedingsdagboek van drie dagen en een medicatielijst.

Vervolgens nemen we uitgebreid alles door en kunnen we middels bio resonantie therapie (BRT) de moleculaire lading van alle cellen in het lichaam doormeten. Dit geeft schematisch weer wat de disbalans is van vitamines, mineralen, enzymen en sporen elementen. Ook de conditie van de organen, bloed en lymfevaten, het sympatische systeem en botstructuur wordt in kaart gebracht. Tijdens de nutriënten meting worden meer dan 300 parameters gemeten. 

Microscopisch bloedonderzoek

Door een kleine vingerprik en een paar druppels bloed kunnen we door middel van microscopisch bloedonderzoek kijken of jouw huidige levensstijl en eetpatroon passen bij jouw lichaam. Dit doen we door een zogenoemde ‘droog bloed-analyse’ en een ‘levend bloed-analyse’. Zo kun je verschillende disbalansen ontdekken, wordt er gekeken naar de darmtoxiciteit, metaalbelastingen, vrije radicaalschade, schimmels, gifstoffen, oxidatieve stress, bijnieruitputting en nog veel meer.

Doordat we in huis het microscopisch bloedonderzoek uitvoeren, kunnen we jou zelfs laten zien wat er aan de hand is met het bloed. Uit het onderzoek volgt een gedegen advies waar je jouw levensstijl en voeding op kunt aanpassen.

EMB-bloedtest

Ook voor een EMB-bloedtest ben je bij Ave Huidkliniek op het juiste adres. In principe geven de nutriënten meting en het microscopisch bloedonderzoek samen een goed beeld van jouw gezondheid en kunnen we dit allemaal bij Ave Huidkliniek in huis analyseren en jou daarvandaan goed adviseren. De paar druppels bloed die nodig zijn bij een EMB-bloedtest worden wel bij ons afgenomen, maar worden door onze orthomoleculair deskundige opgestuurd naar een laboratorium. Het verschil tussen de combinatie van een nutriënten meting en microscopisch bloedonderzoek ten opzichte van een EMB-bloedtest is dat bij een EMB-bloedtest ook reguliere waardes worden gemeten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het aantal bloedplaatjes, rode bloedcellen, witte bloedcellen.

Health check

Ontmoet onze orthomoleculair therapeut


De Health check wordt uitgevoerd door Esther, orthomoleculair therapeut en oprichtster van Ave Esthetique Huidkliniek. 

Esther heeft ruim 27 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, masseur en pedicure. Haar ervaring en kennis van de huid neemt zij mee in haar werk als orthomoleculair deskundige.

“Mijn doel is men aan de hand te nemen om een weg te vinden in de chaos van het hedendaagse leven en de persoonlijke disbalans te verbeteren.”

Health check Orthomoleculair Deskundige Oud-Beijerland

Wat kun je met een health check van Ave Huidkliniek?

Wil jij meer inzicht in een mogelijke disbalans in jouw lichaam? Onze health check geeft jou de handvatten om de disbalans weer te herstellen. Zo krijg je van onze orthomoleculair therapeut een uitgebreid advies over voeding, supplementen en leefstijl, waardoor je gezondheid verbetert en je weer lekkerder in je vel kunt zitten.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?