Ave Esthetique Huidkliniek

Body Touch Therapie 

Wij zijn erkend Touch instituut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education.

De overtuiging dat goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist in staat is in het lichaam te voelen. Wij zijn in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het bindweefsel op te sporen. Tijdens de Touch treatment maken wij deze met verschillende bindweefselmassage technieken bij u los. Hierdoor ontspant het bindweefsel zich en raakt uw huid en bindweefsel sterk doorbloed. Een bodybehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is daarvoor veel effectiever dan een traditionele bodybehandeling.

Kenmerkend voor de Touch Treatment is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgorde of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Terwijl de massagetechnieken, verhardingen en verklevingen opheffen, kan de energie weer stromen, hierdoor dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen.

Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno nu.

De Body Peel Touch ( 90 minuten )

Het hele lichaam wordt behandelt en wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft effect op het vegetatieve zenuwstelsel.

Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk. Van te voren nemen wij de contra indicaties met u door, hierin kunt u aangeven welk probleemgebied de aandacht verdient.

De manuele bindweefselmassage, cupping, en koudetechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastische vezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van het soepel maken van het (huid) bindweefsel, centimetervermindering en afhankelijk van het doel zetten wij de behandeling in op het verminderen en verwijderen van Panniculose (cellulite). 

 • Manueel massage van bindweefsel
 • Massage door cupping
 • Peeling
 • Warmte pakking
 • Ijsblok ( Wim Hof )

De Cellulite Ice Touch ( 60 minuten )

De focus bij deze behandeling ligt op de benen maar we starten bij de rug om het werkingsmechanisme van het vegetatieve ( automatische ) zenuwstelsel te activeren.

De tegengestelde werking van warmte en kou, zal de doorbloeding dermate verbeteren.

Hierdoor spannen de vaatwanden zich aan en worden lymfevaten gestimuleerd tot afvoeren van afvalstoffen en worden er versneld gezonde lichaamcellen worden aangemaakt.

 

 

 

 

 

Larissa, The Green Touch Body Therapeut bij Ave huidkliniek. 

“De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

Natuurlijk en gezond

Net dat stapje verder

Om het stukje gezond en natuurlijk te onderstrepen, willen wij samen met onze klanten ook rekening houden met het milieu een stukje terug geven aan de natuur. Wij gaan voor het Green Spa Label!

Voor elke verkocht product van Eminence Organic skin care wordt er een boom gepland. Lees meer op www.eminenceorganics.nl

Wij rekenen 1 euro statiegeld per verkocht product. Indien u de verpakking terug komt brengen krijgt u uw statiegeld terug. Indien u dit niet doet wordt het statiegeld gedoneerd aan een goed doel.

U spaart automatisch punten per besteed bedrag. Bij 20 punten krijgt u 10 euro korting op uw aankoop of het bedrag word gedoneerd aan een goed doel.

Wij doen mee aan:

 • Afval scheiden
 • Zuiveren lucht in onze ruimte.
 • Gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen.
 • Toilet zeep en papier zijn afbreekbaar voor het milieu
 • Gebruiken gerecycled papier en verpakkingen van onze producten.
 • Zetten de airco 2 graden lager dan de buiten temperatuur.
 • Zonnepanelen op het dak
 • Ons pand heeft een A label

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?