Ave Esthetique Huidkliniek

Body Touch Therapie

Body Touch Therapie behandelingen

Ave Esthetique Huidkliniek is erkend Touch instituut. Onze Body Touch Therapeuten zijn opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. Wij hebben de overtuiging dat een goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist in staat is in het lichaam te voelen. Wij zijn in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het bindweefsel op te sporen.

Tijdens de Touch treatment maken wij deze verklevingen met verschillende bindweefselmassage technieken bij je los. Hierdoor ontspant het bindweefsel zich en raakt jouw huid en bindweefsel sterk doorbloed. Een bodybehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele bodybehandeling.

Kenmerkend voor de Touch Treatment is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgorde of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen. Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Doordat de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen, kan de energie weer stromen. Hierdoor dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen; ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno nu.

Onze specialisten

Body Touch Therapeut

Ave Esthetique Huidkliniek heeft verschillende specialisten in dienst; van huidtherapeut, orthomoleculair deskundige, tot Green Touch Therapeuten.

Larissa heet je graag welkom in onze kliniek en bespreekt tijdens een consult jouw wensen. Tijdens een Body Touch Therapie behandeling wordt er gewerkt vanuit een doel, niet vanuit een vast stramien. Larissa kijkt en voelt wat jouw lijf nodig heeft. Dat maakt de Body Touch Therapie behandelingen uniek. 

Plan gerust een vrijblijvend consult in bij onze kliniek in Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam. Onze specialisten staan voor je klaar.

Larissa - Schoonheidsspecialist Oud-Beijerland

Ons aanbod Body Touch behandelingen

De Body Peel Touch – 90 minuten

Tijdens een Body Peel Touch behandeling wordt het hele lichaam behandelt en wordt er gewerkt aan de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft effect op het vegetatieve zenuwstelsel.

De behandeling zelf is pittig en fijn tegelijk; na de behandeling voel je je enorm ontspannen. Van te voren nemen wij de contra indicaties met je door, hierin kun je aangeven welk probleemgebied de aandacht verdient.

De manuele bindweefselmassage, cupping, en koudetechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastische vezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van het soepel maken van het (huid) bindweefsel, centimetervermindering en afhankelijk van het doel zetten wij de behandeling in op het verminderen en verwijderen van Panniculose (cellulite). 

De Body Peel Touch behandeling bevat:

  • Manueel massage van bindweefsel
  • Massage door cupping
  • Peeling
  • Warmte pakking
  • Ijsblok (de Wim Hof-methode)

 

De Cellulite Ice Touch – 60 minuten

Zoals de naam al zegt pakt deze behandeling cellulites aan door middel van koude technieken. De focus bij de de Cellulite Ice Touch behandeling ligt op de benen maar we starten tijdens de behandeling bij de rug om het werkingsmechanisme van het vegetatieve (automatische) zenuwstelsel te activeren. De tegengestelde werking van warmte en kou, zal de doorbloeding dermate verbeteren. Hierdoor spannen de vaatwanden in jouw lichaam zich aan en worden lymfevaten gestimuleerd tot afvoeren van afvalstoffen. Zo worden er versneld gezonde lichaamcellen aangemaakt. Het resultaat? Minder verklevingen en ophopingen, wat het aanzicht van cellulitis start verminderd.

Body Touch Therapie 

Voor iedereen een geschikte behandeling

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een Body Touch Therapie behandeling? Iedere Body Touch Treatment is anders, ook wanneer je dezelfde behandeling voor een tweede keer ondergaat. Onze Touch Therapeuten voelen namelijk in jouw lijf wat op dat moment de behoeften zijn. De ene keer werkt een specifieke techniek daarom beter dan een andere keer. Laat je verrassen en kom vrijblijvend op consult; wij helpen je graag!

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?