Laser behandelingen

Cool Peel Laser

 

Cool Peel laserbehandeling

Kijk jij ook altijd met bewondering naar die dames die zo’n frisse, stevige, glanzende huid hebben en toch al op leeftijd zijn? Dat is niet altijd aangeboren of omdat moeder ook zo’n makkelijke huid had. Natuurlijk is de conditie van je algehele gesteldheid, zonschade en leefstijl mede verantwoordelijk voor de gladde textuur en uitstraling van de huid. Dit bepaalt hoe jij straalt en of je een egale, mooie glow hebt zonder dat je poriën als schoteltjes in je huid liggen of de huid opkomende pigmentvlekken en rimpels vertoont. Op de juiste manier behandelen, onderhouden en verzorgen is de sleutel tot succes. Iedereen wil toch horen “jeetje! Wat zie jij er goed uit.” Met behulp van de de Cool Peel laserbehandeling zal jouw huid gaan stralen.

Over de Cool Peel laserbehandeling

Wat is de Cool Peel laserbehandeling? 

De Cool Peel is bij uitstek een succcesolle manier om de huid in goede conditie te brengen en te houden. Deze milde variant van de Co2 laser maakt in de dermis duizenden minuscule kleine gaatjes met een fijne laserstraal. De huid wordt door hoge energie ontwikkeling verdampt en de huid ‘plakt’ zogezegd plaatselijk weer aan elkaar. Mede door thermische warmte ontwikkeling in de diepere huidlagen vormt de huid opnieuw collageen waardoor in de dermis versteviging ontstaat. 

In te zetten op verschillende dieptes

 In Amerika word deze methode ook wel de ‘lunch time break peel’ genoemd. De laser kan op verschillende standen en dieptes ingesteld worden, afhankelijk van de huidcondities waardoor deze behandeling heel goed in de lunchtijd kan worden gedaan en de downtime op deze manier lang of kort kan duren. Kortom, de intensiteit van de instelling bepaald de diepte van behandelen en dus de hersteltijd. De diepte van behandelen word altijd vooraf middels een consult door de huidtherapeute met de cliënt overlegd zodat de wensen en verwachtingen goed in kaart worden gebracht.  

Het resultaat: een strakke, stralende huid

Het resultaat is een strakker en gladder effect, meer glans, minder verkleuring en een fijne structuur van de huid. Mede door de warmte ontwikkeling houdt het resultaat van deze Cool Peel behandeling langer aan dan een reguliere gezichtsbehandeling. Deze behandeling kan perfect afgewisseld worden met peelings. 

Cool Peel laserbehandeling

Consult

Kom je voor het eerst langs voor een Cool Peel laserbehandeling? Dan is het consult vooraf van groot belang. Onze huidspecialisten bespreken jouw wensen en bepalen jouw huidconditie. Hoe je nazorg kan geven aan je velletje wordt uitgebreid besproken en zorgt daardoor voor de mooiste resultaten. Na bespreken van ziektebeelden, medicatie en behandelprocedure worden voorfoto’s gemaakt en het Informed Consent ingevuld (contra indicaties).

Plan een Cool Peel behandeling in regio Rotterdam

Plan gerust een vrijblijvend consult bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland, regio Rotterdam.

Cool Peel gelaat

Wil jij een mooie glow op je huid, fijne lijntje verzachten en jouw pigmentvlekken laten verdwijnen? Dan is de Cool Peel laserbehandeling iets voor jou! Weinig hersteltijd die niemand buiten de kliniek zal opvallen en snel resultaat. Klinkt goed, toch? 

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Cool Peel hals

Stoor jij je aan fijne lijntjes in je hals? Dan is de Cool Peel behandeling iets voor jou! Weinig downtime, kort hersteltijd en snel resultaat. Wie wil dat nu niet?

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Cool peel gelaat en hals

Wil jij graag je gelaat en hals een opfrisser geven? Waardoor je huid er stralender, egaler en jeugdiger uitziet? Plan dan nu de Cool Peel behandeling in voor gelaat en hals.

Deze behandeling duurt 60 minuten. 

Cool Peel gelaat, hals & decolleté 

Wil je een mooie opfrissing en verbetering van je huid op je gelaat, hals en decolleté? Plan dan nu de Cool Peel laserbehandeling in met weinig downtime. Zo kun je direct na de behandeling door met jouw dag!

Deze behandeling duurt 90 minuten. 

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikkenKies via ons boekingssysteem welke behandeling het beste bij jou past. Een laserbehandeling met Cool Peel laser duurt 60 tot 90 minuten.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?