Ave Esthetique Huidkliniek

Coolpeel laser 

Coolpeel laser  

Kijk jij ook altijd met bewondering naar die dames die zo’n frisse stevige glanzende huid hebben en toch al op leeftijd zijn? Dat is niet altijd aangeboren of omdat moeder ook zo’n makkelijke huid had. 

Natuurlijk is de conditie van je algehele gesteldheid, zonschade en leefstijl mede verantwoordelijk voor de gladde textuur en uitstraling van de huid en bepaalt hoe jij straalt en of je een egale mooie glow hebt zonder dat je poriën als schoteltjes in je huid liggen of opkomende pigmentvlekken en rimpels vertoont.  

Op de juiste manier behandelen, onderhouden en verzorgen is de sleutel tot succes. Iedereen wil toch horen “jeetje! Wat zie jij er goed uit.”

Wat is de coolpeelbehandeling?

De Cool Peel is bij uitstek een succcesolle manier om de hiud in goed conditie te brengen en te houden. De milde variant van de Co2 laser maakt in de dermis duizenden minuscule kleine gaatjes met een fijne laserstraal. De huid wordt door hoge energie ontwikkeling verdampt en de huid plakt zogezegd plaatselijk weer aan elkaar. Mede door thermische warmte ontwikkeling in de diepere huidlagen vormt de huid opnieuw collageen waardoor in de dermis versteviging ontstaat. 

De lunch time break peel zoals in Amerika deze methode ook wel wordt genoemd. De laser kan op verschillende standen en dieptes ingesteld worden, afhankelijk van de huidcondities waardoor deze behandeling heel goed in de lunchtijd kan worden gedaan en de downtime op deze manier lang of kort kan duren. Kortom de intensiteit van de instelling bepaald de diepte en van behandelen en dus de hersteltijd. Dit word altijd vooraf middels een intake gesprek door de huidtherapeute met de cliënt overlegd zodat de wensen en verwachtingen goed in kaart worden gebracht. 

Het resultaat is een strakker en gladder effect, meer glans, minder verkleuring en een fijne structuur van de huid. Mede door de warmte ontwikkeling houdt het resultaat van deze coolpeel behandeling langer aan dan een reguliere gezichtsbehandeling. Deze behandeling kan perfect afgewisseld worden met peelings. 

 

 

     

    “De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

    Meer informatie

    Wil je in contact met ons komen?