NutriËntenmeting 

Health Check

Health Check

Stage 1: Wat neem ik mee?

Neem voor dit vrijblijvend consult van 90 minuten het volgende mee:

  • Klachten en ongemakkenlijst
  • Voedingsdagboek van 3 dagen
  • Medicatielijst

Stage 2: Motivatie

Uitgebreid nemen we door wat de oorzaak is van je ongemakken. Het doel is je bewust maken van de te korten of blokkades in je lichaam en de hieruit voort vloeiende klachten.

Stage 3: Nutriënten meting

Een nul meting wordt verricht door fijngevoelige apparatuur. Het apparaat meet de moleculaire lading van alle cellen in het lichaam, dit wordt vertaald door een uitgebreid software programma en geeft schematisch weer wat de disbalans is van vitaminen, mineralen, enzymen en sporen elementen. Ook de condities van organen, bloed en bottenstructuur word in kaart gebracht.

Stage 4: Advies

De resultaten van de nutriënten check gaat samen met een deskundig advies over voeding, leefstijl en aanvulling van de gemeten te korten. Wil je deze blijven monitoren kan dit met een volgend consult.

Huidverzorging van binnenuit geeft een stralende huid

Collageen neemt vanaf het 30e levensjaar 1-3% af. Dat betekend dat vanaf je 40e levensjaar je 10-30% collageen verliest. Door goed advies en de juiste huidsuppletie te gebruiken vul je dit verlies weer aan.

De producten van Sckin Nutrition zijn uitermate zuiver en zeer geschikt om de huid te ondersteunen in gezonde groei en stevigheid van alle huidlagen.  Ter ondersteuning van diverse lichaamskuren en gezichtsbehandelingen werken we naar de meest optimale huidverandering.

Collageen+

Belangrijk voor huidversteviging en een prachtige huidbalans. Het werkt ondersteunend in alle drie de huidlagen en al het weefsel in het lichaam. Inzetbaar voor diverse huidproblemen en lichaamskuren. 

Alleen na intake en huidadvies verkrijgbaar.

sckin nutrition collagen ave esthetique oud-beijerland

 Super Greens+

Super Greens beschermt je cellen en collageen. Door de positieve darmbacteriën ondersteund het de darmflora. Dit product brengt balans in je energie, detox van het lichaam en werkt tegen een vervelend stress-gevoel. Helpt cellen in de huid beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Het is aan te raden te combineren met de omega+.

sckin supergreens nutrition ave esthetique oud-beijerland

Controle+

Helpt bij het gezond houden van de huid. Levert een bijdrage als anti-oxidant. Goed voor huid, haren en nagels en ondersteund het immuunsysteem. Kan ingezet worden als minikuur ter ondersteuning van een behandelkuur in de salon.

Alleen na intake en huidadvies verkrijgbaar.

sckin control nutrition ave esthetique oud-beijerland

 Omega+

Topkwaliteit visolie. MSC gecertificeerd, wild gevangen Alaska vis. Ondersteunt ons hart, bloedvaten, hersenen, gezichtsvermogen en zorgt voor een soepele huid. Verlaagt sterk de kans op ontstekingen. Een geweldig goed basis voor alle nutritions.

sckin omega nutrition ave esthetique oud-beijerland

Vitamine C+

Een sterke antioxidant in de vorm van een goed opneembare (ontzuurde) vitamine C poeder. Calcium ascorbaat ondersteunt de energie-stofwisseling. Is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigd. Dit product heeft een zeer positieve invloed op de huidveroudering en het immuunsysteem.

sckin vitamine c nutrition ave esthetique oud-beijerland

Vegan Detox Program

Een programma van 10 dagen om te ontgiften. Je slankt af en krijgt tevens meer energie. Helpt gifstoffen kwijt te raken en weer een stralende huid en een gezond lichaam te krijgen. Een reset van het lichaam waarbij je veel groente mag eten en de juiste begeleiding krijgt. Het is uitermate geschikt bij een cellulite kuur of om de seizoens kilo’s kwijt te raken en om je lichamelijke disbalans weer op orde te krijgen.

Alleen verkrijgbaar na intake en advies.

sckin vegan detox nutrition ave esthetique oud-beijerland
sckin nutrition ave esthetique oud-beijerland

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?