Health check

Nutriënten meting

Wat is een nutriënten meting? 

Loop jij al een tijd te tobben met je gezondheid? Heb je in je dagelijkse leven last van een vermoeid gevoel, of merk je dat je slecht reageert op bepaalde voedingsmiddelen?  

Tijdens een health check wordt mogelijke disbalans in kaart gebracht. Door deze nutriënten meting kan er achterhaald worden of je gevoelig bent voor bepaalde voedingsstoffen, of dat je last hebt van een disbalans. De nutriënten meting geeft schematisch weer wat de disbalans is van vitamines, mineralen, enzymen en sporen elementen. Ook de conditie van de organen, bloed en lymfevaten, het sympatische systeem en botstructuur wordt in kaart gebracht. Tijdens de nutriënten meting worden meer dan 300 parameters gemeten. Onze orthomoleculair therapeut geeft je kennis en inzicht over mogelijke klachten die je ervaart.

Hoe werkt een consult met nutriënten meting? 

Om een nutriënten meting uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je goed voorbereid op consult komt. Hoe je dat doet en wat je precies kan verwachten van een consult lees je hier:

Stage 1: Wat neem ik mee?

Neem voor dit vrijblijvend consult van 90 minuten het volgende mee:

  • Klachten en ongemakkenlijst
  • Voedingsdagboek van 3 dagen
  • Medicatielijst

Stage 2: Motivatie

Uitgebreid nemen we door wat de oorzaak is van je ongemakken. Het doel is je bewust maken van de tekorten of blokkades in je lichaam en de hieruit voort vloeiende klachten.

Stage 3: Nutriënten meting

Een nulmeting wordt verricht door fijngevoelige apparatuur. Het apparaat meet de moleculaire lading van alle cellen in het lichaam. Dit wordt vertaald door een uitgebreid software programma en geeft schematisch weer wat de disbalans is van vitaminen, mineralen, enzymen en sporen elementen. Ook de condities van organen, bloed en bottenstructuur word in kaart gebracht.

Stage 4: Advies

De resultaten van de nutriënten check gaat samen met een deskundig advies over voeding, leefstijl en aanvulling van de mogelijke disbalans. Wil je deze blijven monitoren kan dit met een volgend consult.

Health check

Kom langs voor een consult

Ben je benieuwd wat er uit jouw nutriënten meting zou komen? Plan een health check in en kom langs voor een consult bij Ave Esthetique in Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam. Onze orthomoleculair therapeut bespreekt graag alle mogelijkheden met je. 

Geef je huid en lichaam een boost met Ave Vita

Wist je dat het collageen in de huid vanaf het 26ste levensjaar afneemt? Vanaf 26 jaar maakt je lichaam zelf elk jaar minder collageen aan. Dat betekent dat je vanaf je 40ste  levensjaar al 10-30% van al het collageen in je huid verloren hebt. Gelukkig kun je collageen en andere belangrijke stoffen in jouw huid een boost geven met behulp van de producten van Ave Vita. 

Natuurlijke supplementen met biologische en vegan grondstoffen 

Ave Vita is een lijn met natuurlijke supplementen, gemaakt van biologische en vegan grondstoffen. Met maar liefst 67 verschillende supplementen is er voor ieder persoon en voor iedere behoefte een passend product om een gezonde levensstijl en een goed eetpatroon te ondersteunen.

Wil je werken aan het verlies aan collageen in je huid? Of ervaar je een disbalans van je hormonen waardoor je last hebt van acne? Of voel je je vermoeid en heb je weinig  energie? Onze orthomoleculair therapeut adviseert je graag over welke Ave Vita producten voor jou geschikt zijn. Want wanneer je lekker in je vel zit, straal je dit ook uit. 

Ontwikkeld door een orthomoleculair therapeut

De producten zijn ontwikkeld door Esther, oprichtster van Ave Esthetique huidkliniek en orthomoleculair therapeut. Gezonde voeding heeft niet alleen en positief effect op jouw gezondheid en welzijn, het heeft ook effect op jouw huid. Huidverzorging van binnenuit geeft een goede huidgezondheid! 

Pre Mama Formula - Ave Vita biologische supplementen

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?