Huidtherapie

Laser behandelingen

Laser behandelingen

Bij Ave Huidkliniek kun je terecht voor verschillende laserbehandelingen. Wij bezitten verschillende lasers, zoals de ND YAG laser, een Cool Peel laser, een Co2 laser en meer. Voor ieder huidprobleem is een andere behandeling geschikt. Een laserbehandeling kan ingezet worden tegen onder andere pigment, couperose, rosacea, acne en het verstrakken van de huid. Wij helpen je graag een geschikte laserbehandeling te kiezen middels een vrijblijvend consult. 

Hieronder lees je het overzicht met mogelijke laserbehandelingen bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland. 

Pigment

Pigment kan in vele verschillende vormen voorkomen. Het kan bijvoorbeeld pigment zijn als gevolg van langdurige blootstelling aan zonlicht. Dit kenmerkt zich vaak rond de leeftijd van 40 jaar of hoger.  

Maar ook bestaat er pigment dat hormonaal te koppelen is. Hormonaal pigment kenmerkt zich door de verschillen in de zomer en in de winter. In de zomer is het pigment heel erg aanwezig en oogt het als een ‘masker’. In de winter trekt het juist weg waardoor het soms zelf niet meer zichtbaar is. 

Wil jij graag je gezicht laten laseren om van het pigment af te komen? Afhankelijk van het soort pigment wat zichtbaar is word hiervoor een behandelplan opgezet en wordt het pigment met behulp van een Diode laser behandeld. 

 

Laserbehandeling tegen pigment  

 • Gemiddeld zijn er 2-4 laserbehandelingen nodig met een interval van 4-6 weken.
 • De kosten bedragen vanaf 100 euro per laserbehandeling. Ook kan er een pakket afgenomen worden.
 • De kosten kunnen gefactureerd worden aan uw zorgverzekeraar. Vraag jouw huidspecialist om meer informatie hierover.

 

Couperose

Op het moment dat je huid roodheid vertoont, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je last hebt van couperose. Couperose kan zich uiten  in gesprongen vaatjes of juist een egale roodheid. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Couperose komt vaak voor in het gezicht of in het decolleté. Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn, helemaal wanneer het duidelijk zichtbaar is.

Je kunt bij ons goed terecht om couperose te verminderen. Wij kunnen couperose behandelen door middel van lasertherapie. Tijdens een consult wordt er eerst  beoordeeld van wat voor couperose jij last hebt. Op basis daarvan geven wij je een behandeladvies op maat.

Laserbehandeling tegen couperose

 • Gemiddeld zijn er 3-6 laserbehandelingen nodig met een interval van 4-6 weken.
 • De kosten bedragen (vanaf) 50 euro per behandeling. Ook kan er een pakket afgenomen worden.
 • De kosten kunnen gefactureerd worden aan uw zorgverzekeraar. Vraag jouw huidspecialist om meer informatie hierover.

Rosacea

Rosacea is een huidaandoening waarvan de oorzaak nog steeds onbekend is maar wel gekoppeld word aan ons interne gezondheidsstelsel. Daarom word deze behandeling niet alleen van buiten behandeld maar ook van binnen.

Laserbehandeling tegen rosacea

Met de Diode laser kan de roodheid veroorzaakt door rosacea gereduceerd worden. Eventuele ontstekingen kunnen door middel van een peeling verminderd worden. De combinatie is uiteindelijk de kracht om deze huidaandoening te kunnen verbeteren.  

Acne 

 Ook voor acne geld dat er een driehoekige aanpak nodig is om het probleem aan te pakken. Acne word namelijk zowel van binnen als van buiten veroorzaakt.

Door het toepassen van een de Health Check worden de nutriënten van jouw lichaam specifiek in kaart gebracht en gekeken waarin jouw lichaam te kort komt. Met de laser (ND-YAG) behandelen we de propion bacterie en met de IPL pakken we de littekens of restplekken aan.

Ook word er gebruikt gemaakt van de Maskpeel die zich richt op de talgproductie. Hierdoor zal de acne rustiger worden en de huid meer egaal ogen.

 

 Laserbehandeling tegen acne

 • Kosten voor de acne behandeling is een pakket van 6 behandeling voor 360 euro met een gratis Health Check.

 • De kosten kunnen gefactureerd worden aan uw zorgverzekeraar. Vraag jouw huidspecialist om meer informatie hierover.

Verbetering huidconditie algemeen 

Naast het specifiek behandelen van verschillende huidaandoeningen beschikt de Magma laser ook over een ND YAG laser. Naast deze laser te gebruiken voor de bacterie bij acne te vernietigen en vaatjes te verwijderen kan deze ook voor een betere doorbloeding ingezet worden van de huid. 

Door de warmte stimuleert het de werking van de huid en daardoor ook het collageen en elastine. Een mooie behandeling i.c.m. een oppervlakkige peeling zoals de Milk peel, Pinkpeel of de vitamine C voor een diepere werking en een extra glow naar de behandeling.

 

Laserbehandeling voor betere huidconditie  

 • De kosten bedragen (vanaf) 100 euro per behandeling.

Laserontharing
Als gevolg van medicatie gebruik, erfelijke belasting of een overproductie aan hormonen kan er ongewenste haargroei ontstaan. Wil jij graag van ongewenste haargroei afkomen? De magma laser bevat een diode laser welke ingezet kan worden om haren te verwijderen. De behandeling is kort en het resultaat zal snel ervaren worden.

Laserbehandeling tegen haar

 • Gemiddeld genomen zijn er tussen de 6-10 behandelingen nodig met een interval van 4-6 weken. Afhankelijk van haardikte, huidtype en oorzaak. Tijdens een consult word met jou besproken wat de verwachting zal zijn.
 • De kosten bedragen (vanaf) 50 euro, zie een uitgebreid overzicht in onze prijslijst.

Laserbehandelingen

Voor elk huidtype

De behandeltijd van onze laserbehandelingen is een stuk korter met een buitengewoon goed resultaat. Door “Milo” de automatische melanine meter en de geïntegreerde huidtype analyse word het huid en haar type bepaald. Daardoor wordt een veilige behandelomgeving gecreëerd voor alle huidtype. Zonder risico op verbranding of beschadiging.

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikkenKies via ons boekingssysteem welke behandeling het beste bij jou past of kom langs voor een consult.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?