Ave Huidkliniek

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen bij Ave huidkliniek 

Ben jij op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling in regio Rotterdam? Dan ben je bij Ave Huidkliniek op het juiste adres!
Onze huidkliniek is sinds 1994 gespecialiseerd in huid verbeterende gezichtsbehandelingen, waardoor wij iedereen kunnen helpen met het bereiken van een gezonde en stralende huid. Tijdens onze ontspannende of intensieve gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt of gemasseerd met producten van Nimue, Eminence of Dermaceutic.

Een gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op jouw huid

Wil je graag een gezichtsbehandeling boeken bij onze huidkliniek en weet je niet precies welke behandeling je moet plannen? Iedere huid is uniek en daarom bieden wij een breed scala aan verschillende huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Om erachter te komen welke behandeling het beste bij jou past, zullen wij tijdens een consult uitgebreid naar jouw huid kijken en nemen we tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Vervolgens wordt er een gezichtsbehandeling en/of behandelplan voorgesteld. Ook kun je thuis de behandeling voortzetten met de producten van Nimue, Eminence of Dermaceutic, deze zijn te bestellen via onze webshop of verkrijgbaar in onze kliniek.

 

Onze verschillende gezichtsbehandelingen

Tijdens onze gezichtsbehandelingen kunnen we aan verschillende huidcondities werken. Hierbij kun je denken aan fijne lijntjes, rimpels, een verslapte huid, pigmentvlekken, acne, een vette of droge huid, rosacea, verwijde vaatjes of eczeem. Voor elke huidconditie worden de behandeling en de producten zorgvuldig samengesteld voor het beste resultaat. Daardoor is elke behandeling uniek en op maat!   

 

Nimue gezichtsbehandelingen

Nimue is een koploper op het gebied van huidverzorging op hoog niveau. De Nimue gezichtsbehandelingen zijn gericht op een specifieke huidconditie, werken in drie huidlagen en daarnaast herstructureert het de huid. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zuren en geen zeep, krijg je geen irritatie en herstelt het bestaande huidbeschadigingen. In onze huidkliniek bieden wij verschillende soorten Nimue gezichtsbehandelingen aan waarbij we gebruik maken van de krachtige cosmeceuticals van Nimue.

Éminence gezichtsbehandelingen

Éminence Organic Skincare staat bekend om haar organische huidverzorgingsproducten. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van onbewerkte, 100% biologische, pure ingrediënten die vers met de hand zijn geplukt. Deze ontspannende gezichtsbehandelingen zorgen voor een ultiem wellness  moment. Je kunt de Éminence gezichtsbehandelingen in verschillende vormen bij ons boeken, ook kun je als extra optie een lichaamshydromassage boeken.

The Green Touch gezichtsbehandeling

Tijdens deze intensieve weefselbehandeling worden verklevingen en blokkades met verschillende dieptemassage-technieken los gemaakt. Hierdoor worden afvalstoffen verwijderd, ontspannen de spieren in je gezicht en het zorgt voor een betere doorbloeding in je huid. Dit zorgt voor een betere aanvoer van zuurstof en een betere opname van voedende producten. Daarom is The Green Touch Therapie gezichtsbehandeling veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling. Ook kun je een Body Touch Therapie behandeling (bij)boeken.

Dermaceutic gezichtsbehandelingen

Heb jij een specifieke indicatie die je graag zou willen aanpakken? Bijvoorbeeld het verminderen van onzuiverheden, verwijderen van roodheid, het oplichten van pigmentvlekken of fijne lijntjes tegengaan? Dan is een gezichtsbehandeling met Dermaceutic producten wat voor jou! Dermaceuticels hebben een hoge dosering aan actieve ingrediënten, waardoor deze skincare producten veel dieper en verder gaan dan alleen het verzorgen van je huid. Een Dermaceutic gezichtsbehandeling is los te boeken, maar kan ook onderdeel zijn van een behandelplan.

Upgrade

Upgrade boeken? Dat kan!

Bij onze gezichtsbehandelingen kun je verschillende upgrades boeken. Hierbij kun je denken aan een voet- of handmassage, hydromassage van de rug, verven van wimpers of wenkbrauwen, harsen van de bovenlip /kin/ gezicht, pedicure of manicure. Deze upgrades zijn bij te boeken in ons boekingssysteem.

Wat kost een gezichtsbehandeling?

De kosten van een gezichtsbehandeling bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland (omgeving Rotterdam) zijn afhankelijk van welke behandeling /kuur je boekt of geadviseerd wordt. Onze prijzen kun je terugvinden in ons boekingssysteem.

Vergoeding door zorgverzekering

In sommige gevallen valt de gezichtsbehandeling onder huidtherapie, en kan de behandeling vergoed worden door jouw zorgverzekering. Bekijk hiervoor jouw zorgpakket en vraag onze huidtherapeute of schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden. 

Huidverzorging van binnenuit

Naast onze gezichtsbehandelingen, kunnen we ook een andere effectieve manier van huidverzorging toepassen. Namelijk door de huid van binnenuit te behandelen met bijvoorbeeld voedingssupplementen.

Door de holistische aanpak behalen we, in combinatie met gezichtsbehandelingen en/of huidtherapie, fantastische resultaten. Om erachter te komen wat voor supplementen van toepassing zijn op jouw lichaam en levensstijl kan onze orthomoleculair deskundige een algeheel gezondheidsbeeld creëren en mogelijke disbalansen opsporen met onze health check.

Orthomoleculair deskundige Oud-Beijerland

Kom langs bij onze kliniek in Oud-Beijerland

Wil jij graag een ontspannende professionele gezichtsbehandeling boeken in omgeving Rotterdam? Of ben je benieuwd naar een totaaladvies? Neem dan contact met ons op en kom langs!

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?