Huidtherapie

Mesotherapie

Op zoek naar een manier om je huid en haar een opepper te geven?  Dan is mesotherapie een goede oplossing. Mesotherapie, oorspronkelijk ontwikkeld in Frankrijk, maakt gebruik van kleine injecties om een scala aan problemen aan te pakken en de huid en het haar van binnenuit te voeden.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een behandelmethode waarbij de huid gevoed wordt door middel van directe injecties met skin- en hairboosters. Deze boosters zijn een mix van hyaluronzuur en actieve ingrediënten zoals antioxidanten en aminozuren. De ingrediënten repareren, voeden, vullen en stimuleren de huid en het haar. Een mesotherapie behandeling is geschikt voor een doffe, gedehydrateerde huid, fijne lijntjes, verslapte hals of simpelweg voor een prachtige glow.

Door de huid van binnenuit te voeden, biedt het ook een oplossing voor verschillende huidaandoeningen. Ook kan mesotherapie worden ingezet bij haarverlies, vochtwallen en cellulite.  Mesotherapie is geschikt voor elk huidtype, inclusief de gevoelige huid.

De voordelen van mesotherapie

De voordelen van een mesotherapie behandeling zijn oneindig! Naast dat het een pijnvrije behandeling is met een korte hersteltijd, zijn de resultaten direct zichtbaar. Fijne lijntjes, verslappingen in de huid en dofheden worden aanzienlijk verminderd. De huid en het haar krijgen een boost doordat de kleine injecties diep doordringen in het behandelgebied. Resultaten die je met dagelijkse verzorging, die niet verder gaan dan het huidoppervlak, niet bereikt. Tot slot is mesotherapie geschikt voor ieder huidtype en herstelt het de huid sneller na een intensieve peeling of lasertraject.

 • Kan ingezet worden bij iedere huid, zelfs gevoelige huid
 • Goed te ondergaan zonder lange hersteltijd
 • Tegen fijne lijntjes, verslappingen en dofheid
 • Voor ogen, gezicht, hals, lichaam en hoofdhuid
 • Voeding voor de huid die dieper gaat dan alleen huid/haarverzorging
 • Mooie toevoeging om de huid sneller te herstellen na een intensief peeling of laser traject

Hoe ziet een mesotherapie behandeling eruit?

Een mesotherapie behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Daarna starten we met de micro-injecties. De injecties worden gegeven met een meso injector (U225 van Skin Tech®) voor precisie en een vaste hand. Hierdoor is er weinig hersteltijd en zal de huid na een mesotherapie behandeling slechts lichte roodheid en kleine prikplekjes vertonen die binnen een paar uur wegtrekken. Na afloop krijg je producten mee die de resultaten zullen versnellen. Een behandeling duurt tussen de 30 en 45 minuten. De dagen na een mesotherapie behandeling voelt de huid gehydrateerd aan en oogt de huid voller. Lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid ziet er stralend en gezond uit.

Professionele huidspecialisten

Ga voor het beste resultaat

Met mesotherapie bouw je aan meer weerstand, en een sterke, gezonde huid die jonger oogt. Na een aantal behandelingen is een langdurig resultaat zichtbaar. Sommige mesotherapie behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband. Afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat wordt er een aantal keer behandeld waardoor de huid zichtbaar en langdurig verbetert. Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen met een interval van 1 tot 2 weken een optimaal resultaat.

Welke mesotherapie behandelingen zijn er bij Ave Huidkliniek?

  Mesotherapie voor het gezicht of de hals

  Mesotherapie voor het gezicht is een uitstekende manier om de huid te hydrateren, voeden en revitaliseren. In tegenstelling tot crèmes en serums die alleen op de huidoppervlakte werken, kan mesotherapie doordringen tot de lagen onder de huid. Er wordt een cocktail aan belangrijke ingrediënten geïnjecteerd, om de huid een boost te geven en actieve werkstoffen dieper in de huid aan te brengen. De behandeling is pijnvrij en heeft geen hersteltijd. Mesotherapie kan ook zonder problemen worden ingezet na een peeling of laser traject om de huid te ondersteunen in het herstel en resultaten langer te behouden. Het resulteert in een directe hydratatie en verjonging van de huid. Daarnaast zorgt het voor een stralende huid en verbetert het de algehele huidgezondheid.

  Mesotherapie voor de ogen

  Heb je bij je ogen een droge huid, fijne lijntjes of last van vochtwallen? Deze kunnen heel mooi behandeld worden met een mesotherapie skinboosters voor de ogen. Zelfs voor de meest gevoelige ooghuiden, kan het toedienen van extra vitamines een enorme hydratatie boost geven. De skinboosters voor de ogen bevatten natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur. Ook op de ogen is deze behandeling praktisch pijnloos en is er minimale hersteltijd nodig.

  Mesotherapie tegen haarverlies

  Een gezonde haardos begint bij de wortel. Genoeg vitames en mineralen zijn daarbij cruciaal. Mesotherapie richt zich op het herstellen van de balans in voedingsstoffen bij de haarwortels. Door een specifieke cocktail van voedingsstoffen direct bij de haarwortels te injecteren, wordt haarverlies tegengegaan en haargroie gestimuleerd. Een mesotherapie behandeling is effectief voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van kale plekken of dunner wordend haar. Voor het beste resultaat wordt een mesotherapie kuur aangeraden, waarbij zichtbare verbeteringen vaak al na enkele sessies zichtbaar zijn.

  Plan een behandeling

  Prijzen

  Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je hieronder en in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken.
  Kom je voor het eerst? Dan kun je bij ons terecht voor een gratis consult van 15 minuten waarin we je graag adviseren over de beste mesotherapie behandeling voor jou.

   

  Meer informatie

  Wil je in contact met ons komen?