Ave Esthetique Huidkliniek

Huidtherapie

Huidtherapie bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland (omgeving Rotterdam)

Wil jij werken aan een mooie en stralende huid? Dan ben je bij Ave Huidkliniek op het juiste adres! Wij weten namelijk hoe prettig het is om de kliniek uit te lopen met het gevoel alsof je een nieuwe huid hebt. In onze kliniek werken we uitsluitend met de nieuwste apparatuur, beste huidverzorgingsproducten en zijn onze huidbehandelingen altijd afgestemd op jouw huidtype en indicaties.

Behandelingen op basis van jouw specifieke behoeften

Geen huid is hetzelfde en iedere huid heeft daarom ook andere behoeften. Bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland is daarom geen huidtherapeutische behandeling hetzelfde. Samen met onze huidtherapeute Sabrina aan den Wiel bekijk en bespreek je jouw gezicht. We maken een uitgebreide gezichtsanalyse en stellen jouw huidconditie vast. Vervolgens krijg je een behandelplan op maat, zodat je inzicht krijgt in de stappen die nodig zijn voor een stralende en gezonde huid. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor enkele behandelingen.

Vergoeding door zorgverzekering

In sommige gevallen kan jouw huidtherapeutische behandeling vergoed worden door jouw zorgverzekering. Bekijk hiervoor jouw zorgpakket en vraag onze huidtherapeute naar de mogelijkheden. 

Voor het beste resultaat

Skincare voor thuis

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je thuis ook je gezicht kunt ‘behandelen’ met de juiste producten. Zeker wanneer je last hebt van specifieke huidproblemen, kunnen dermaceuticals en cosmeceuticals een uitkomst bieden. Dit zijn producten met hoge concentraties aan werkzame stoffen. Bij onze huidkliniek krijg je een uitgebreid skincare advies. De producten zijn bij ons in de kliniek of in onze webshop te vinden.

Het aanpakken van huidproblemen

Ook als je last hebt van specifieke huidproblemen kun je bij ons terecht. Heb jij bijvoorbeeld last van acne, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, rimpels, littekens, rosacea, couperose, onzuivere huid, droge huid, verslapte huid, vette huid of een geïrriteerde huid? Dan kijken we samen met jou naar het juiste behandelplan. Dit kan één of een combinatie zijn van de volgende behandelingen:

Microneedling

Met een microneedling behandeling worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de huid verstevigt. Het doel van deze behandeling is het verminderen van littekens, acne, zonschade, grove poriën, rimpelvorming en het verbeteren van het algehele huidbeeld.

Cryopen behandeling

Met een Cryopen kunnen we huidoneffenheden zoals moedervlekken, ouderdomsvlekken of wratjes bevriezen en vervagen of zelfs verwijderen. Plekjes tot één centimeter zijn met deze methode geen enkel probleem. Ook kan de Cryopen overal op het lichaam worden ingezet.

Dermo Ablation Surgery (D.A.S.)

Heb je last van hangende oogleden of rokerslijntjes rondom de mond? Door middel van Dermo Ablation Surgery kunnen wij zonder operatie de huid verstrakken door de huid te stimuleren. Het is een volledig veilige methode om huidverslapping tegen te gaan.

Peeling Dermaceutic

Een peeling is een vorm van exfoliatie, waarbij als het ware het bovenste laagje van de huid wordt gepeld. Dat gebeurt met behulp van zuren. De dermaceutic peelingen variëren van lichte peelingen met weinig downtime tot diepe peelingen die een langere downtime hebben. Dit geeft jouw huid een enorme boost en zorgt voor een zachte en egale huid. Voor iedere huidconditie en verschillende huidproblemen kunnen wij een peeling met Dermaceutic samenstellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pigmentvlekken, rimpeltjes, een droge, vette, grove of hele gevoelige huid.

Laserbehandelingen 

In onze kliniek kunnen we met onze verschillende laserbehandelingen een breed spectrum aan huidproblemen behandelen. Zo kun je met onze laserbehandelingen bijvoorbeeld werken aan pigmentvlekken, ouderdomsvlekken , couperose, blijvend verwijde vaatjes, rosacea, acne, littekens, oppervlakkige en diepe rimpels, overtollig huid, ontharing en een algehele verbetering van de huidconditie.

In onze kliniek hebben wij de volgende type lasers:

 • IPL Spark Pro
 • Formatk Diode laser
 • ND-Yag Laser
 • CO2 laser (fractional laser)
 • Cool Peel laser

Kuurverband behandelingen & peelings

Wanneer je te lang geen aandacht hebt besteed aan je huid, veel stress hebt gehad of er teveel blootstelling is geweest aan vrije radicalen, kan het zijn dat je huid in een slechte conditie verkeerd. Wij bieden hiervoor een kuurverband aan van meerdere peelings. Dit houdt in dat je huid elke twee tot drie weken wordt behandeld met in totaal zes tot acht behandelingen.

  Huidverzorging van binnenuit

  Naast onze gezichtsbehandelingen, kunnen we ook een andere effectieve manier van huidverzorging toepassen. Namelijk door de huid van binnenuit te behandelen met bijvoorbeeld voedingssupplementen.

  Door de holistische aanpak behalen we, in combinatie met gezichtsbehandelingen en/of huidtherapie, fantastische resultaten. Om erachter te komen wat voor supplementen van toepassing zijn op jouw lichaam en levensstijl kan onze orthomoleculair deskundige een algeheel gezondheidsbeeld creëren en mogelijke disbalansen opsporen met onze health check.

  Orthomoleculair deskundige Oud-Beijerland

  Kom langs bij onze kliniek in Oud-Beijerland

  Wil jij graag een huidbehandeling boeken in omgeving Rotterdam? Of ben je benieuwd naar een totaaladvies? Neem dan contact met ons op en kom langs!

  Meer informatie

  Wil je in contact met ons komen?