ontspanning

Massages

Welke massage is goed voor mij?

Bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland kun je terecht voor diverse massages. Van ontspannende massages, tot massages die flink je spieren losser maken. Voor iedereen is er een geschikte massage, waar je ook van houdt.

Het is altijd moeilijk te kiezen welke massage het beste bij je past. Hier wordt duidelijk welke massage geschikt is voor jouw moment of waar je lichaam behoefte aan heeft.

Ontspannings massage

Deze manier van masseren is niet pijnlijk maar nog steeds stevig. Door een ritmische manier van masseren, geen contact te verliezen, de druk op de juiste plaatsen te verhogen wordt je brein afgeleid door de bewegingen. Dit geeft mentale ontspanning. Muziek en geur beleving geeft een triple relaxation time.

Duur:  25 min, 55 min of 85 min massage

Hydromassage

Deze massage is geschikt voor cliënten die moeite hebben om voorover of op de buik te liggen.

Zeer geschikt bij Fibromyalgie, Reuma, whiplash, zwangeren, migraine of gewrichtsproblemen. Door de temperatuur en comfortabele ligging warmen de spieren al op voor en tijdens de massage, hierdoor is manueel afvoeren van afvalstoffen des te makkelijker en minder pijnlijk.

Advies: tijdens gezichtsbehandelingen als upgrade of 25 min of 55 min massage.

Sportmassage

Deze massage helpt je van blessures af maar ook plaatselijke klachten als rug/nek of schouderklachten te verhelpen. Cliënten met hoge spierspanning, weinig flexibiliteit, pijnlijke gewrichten hebben veel baat bij deze behandeling. Aan de hand van het probleem ondersteunen we de massage door apparatuur als IR licht, of de MassageGun.

Duur: afhankelijk van de klacht  25min of 55 min massage.

Cellulite massage

Korte zeer intensieve massage van achterkant, zijkant en binnenkant van de benen en de billen.

Door de afvoerende techniek en het vrij maken van afvalstoffen in het bindweefsel, helpen we ophoping en blokkades van vocht, vet en afvalstoffen te voorkomen. Er zal meer doorstroming plaatsvinden van goede voedingstoffen naar de cellen en het bindweefsel wordt aanzienlijk soepeler en gladder

Advies: Een kuur van 10 behandelingen afhankelijk van de aanwezigheid van cellulite. 20 minuten massage.

Bindweefselmassage

Voor alle delen van het lichaam zoals gezicht, benen, armen, onder-, bovenrug,  een intensieve bindweefselmassage met als doel een gladde en strakke huid met veel elasticiteit en stevigheid te krijgen. De massage omvat een pakking, peeling en koude therapie waarbij er gebruik gemaakt wordt van een ijsblok. Wij werken naar aanleiding van de klacht tevens met Cups.

Advies: 55 min of 80 min. Vermeld: bindweefselmassage

massages ave esthetique oud-beijerland

Massages

Hulp nodig met kiezen?

Vind je het lastig om te bepalen welke massage het beste bij jouw behoeften past? Wij geven je graag advies! Onze ervaren huidspecialisten bespreken graag jouw wensen en huidconditie met je voordat je een massage ondergaat.

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikkenKies via ons boekingssysteem welke massage het beste bij jou past.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?