ontspanning

Massages

Welke massage is goed voor mij?

Het is altijd moeilijk te kiezen welke massage het beste bij je past. Hier wordt duidelijke welke massage geschikt is voor jouw moment of waar je lichaam behoefte aan heeft.

Ontspannings massage

Deze manier van masseren is niet pijnlijk maar nog steeds stevig. Door een ritmische manier van masseren, geen contact te verliezen, de druk op de juiste plaatsen te verhogen wordt je brein afgeleid door de bewegingen. Dit geeft mentale ontspanning. Muziek en geur beleving geeft een triple relaxation time.

Advies:  55 min of 85 min massage vermelding ontspanningsmassage.

Hydromassage

Deze massage is geschikt voor cliënten die moeite hebben om voorover of op de buik te liggen.

Zeer geschikt bij Fibromyalgie, Reuma, whiplash, zwangeren, migraine of gewrichtsproblemen. Door de temperatuur en comfortabele ligging warmen de spieren al op voor en tijdens de massage, hierdoor is manueel afvoeren van afvalstoffen des te makkelijker en minder pijnlijk.

Advies: tijdens gezichtsbehandelingen als upgrade of 25 min of 55 min massage.

Sportmassage

Deze massage helpt je van blessures af maar ook plaatselijke klachten als rug/nek of schouderklachten te verhelpen. Cliënten met hoge spierspanning, weinig flexibiliteit, pijnlijke gewrichten hebben veel baat bij deze behandeling. Aan de hand van het probleem ondersteunen we de massage door apparatuur als IR licht, of de MassageGun.

Advies: afhankelijk van de klacht  25min of 55 min massage vermelding sportmassage.

Celllulite massage

Korte zeer intensieve massage van achterkant, zijkant en binnenkant van de benen en de billen.

Door de afvoerende techniek en het vrij maken van afvalstoffen in het bindweefsel, helpen we ophoping en blokkades van vocht, vet en afvalstoffen te voorkomen. Er zal meer doorstroming plaatsvinden van goede voedingstoffen naar de cellen en het bindweefsel wordt aanzienlijk soepeler en gladder

Advies: Een kuur van 10 behandelingen afhankelijk van de aanwezigheid van cellulite. 20 minuten massage.

Bindweefselmassage

Voor alle delen van het lichaam zoals gezicht, benen, armen, onder-, bovenrug,  een intensieve bindweefselmassage met als doel een gladde en strakke huid met veel elasticiteit en stevigheid te krijgen. Wij werken naar aanleiding van de klacht tevens met Cups.

Advies: 25 min of 55 min. Vermeld: bindweefselmassage

massages ave esthetique oud-beijerland

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kunt u in onze boekings omgeving vinden. Deze kunt u openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?