Ave Esthetique Huidkliniek

Peelings

Dermaceutic

Uw huid is onze zorg. Daarom vinden wij het belangrijk om met hoogwaardige ingredienten te werken om u huid weer naar een optimale conditie terug te brengen. De peeling behandelingen zullen uitgevoerd worden met de producten van Dermaceutic. Hieronder volgt een overzicht waaruit u kan lezen wat het beste bij u past, mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met ons. 

Oppervlakkige chemische peelings

Milkpeel (75 euro)

 • De Dermaceutic Milkpeel behandeling is geschikt voor het meer stralen van de huid door de krachtige combinatie van 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur. De peeling heeft als effect dat de opperhuid meer doorlaatbaarheid krijgt waardoor de huidconditie verbeterd. De peeling heeft een minimale downtime en is geschikt voor fijne lijntjes en een doffe teint. Voorafgaand aan deze behandeling is het van belang om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult word dit besproken.

Maskpeel ( 75 euro)

 • Deze dermaceutic Maskpeel is zeer geschikt voor de vette en acne huid omdat het een combinatie is van 30% glycolzuur en 2% salicylzuur hierdoor zorgt de peeling voor een vermindering van talg waardoor de acne minder wordt. De downtime van de peeling is minimaal waardoor je hier weinig rekening mee hoeft te houden. Uiteraard is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden op de Maskpeel behandeling met de juiste producten. Hierover informeren wij uw tijdens het consult welke producten het beste bij uw huid past.

Vitamine C (150)

 • Deze vitamine C behandeling is perfect geschikt voor elk huidtype en geeft de huid een enorme boost. Hierdoor straalt de huid en een intense glow. In deze vitamine C behandeling word het gecombineerd met micro-needling. De downtime is minimaal en zal hoogstens wat roodheid zijn. Voor het vasthouden van de glow is het van belang om de juiste producten te gebruiken, hierover word u geïnformeerd.

Pinkpeel (150 euro)

 • De pinkpeel bevordert de collageen en elastine productie en compenseert hiermee het verlies van oestrogenen in de huid. Hierdoor straalt de huid, word deze gladder en strakker. In deze behandeling word het gecombineerd met micro-needling voor een nog dieper bereik. De downtime is minimaal en hoef dus geen rekening mee gehouden te worden. Voor het blijven stimuleren van de collageen en elastine productie is het van belang om de juiste thuis producten te gebruiken, hierover word u geïnformeerd tijdens het consult.

Diepere chemische peeling:

Cosmopeel (150 euro)

 • De Dermaceutic Cosmo peeling is een peeling op basis van TCA welke zeer geschikt is voor het verbeteren van huid met fijne lijntjes, rimpels en lentigo solaris. Afhankelijk van de sterkte van de peel, dit hangt af van het gewenste resultaat, moet er rekening gehouden worden met een downtime van 3 tot 7 dagen. Dit houd in dat je een lichte verveling ervaart, daarnaast zijn roodheid en zwelling ook een normale reactie. U word geïnformeerd tijdens het consult evenals de voorbereidingen die belangrijk zijn.

Cosmopeel forte (450 euro)

 • De Dermaceutic Cosmopeel forte is geschikt voor rimpels en sterker huidveroudering evenals acne littekens. De peeling bestaat uit 20% TCA, 10% fenol en 10% glycolzuur waardoor het een effectieve maar toch goed te verdragen peeling is. De hersteltijd gaat gepaard met roodheid, zwelling en vervelling, dit houdt tussen de 7-14 dagen aan afhankelijk van huidtype en aantal lagen. U word hierover geïnformeerd tijdens het consult evenals de juiste voorbereiding met thuis producten.

Pigment behandeling

Melapeel forte (150 euro)

 • De Dermaceutic Mela peel is geschikt voor het verminderen van melasma en hyperpigmentatie. Het herstel van de melapeel forte is minimaal door de combinatie van resorcinol, melkzuur, citroenzuur, koijnezuur en arbutine. Voorafgaand aan de behandeling is het wel van belang de juiste voorbereiding te treffen met homecare producten. Hierover word u geïnformeerd tijdens het consult.

“De huid is de spiegel van een gezond lichaam.”

Natuurlijk en gezond

Net dat stapje verder

Om het stukje gezond en natuurlijk te onderstrepen, willen wij samen met onze klanten ook rekening houden met het milieu een stukje terug geven aan de natuur. Wij gaan voor het Green Spa Label!

Voor elke verkocht product van Eminence Organic skin care wordt er een boom gepland. Lees meer op www.eminenceorganics.nl

Wij rekenen 1 euro statiegeld per verkocht product. Indien u de verpakking terug komt brengen krijgt u uw statiegeld terug. Indien u dit niet doet wordt het statiegeld gedoneerd aan een goed doel.

U spaart automatisch punten per besteed bedrag. Bij 20 punten krijgt u 10 euro korting op uw aankoop of het bedrag word gedoneerd aan een goed doel.

Wij doen mee aan:

 • Afval scheiden
 • Zuiveren lucht in onze ruimte.
 • Gebruiken geen chemische reinigingsmiddelen.
 • Toilet zeep en papier zijn afbreekbaar voor het milieu
 • Gebruiken gerecycled papier en verpakkingen van onze producten.
 • Zetten de airco 2 graden lager dan de buiten temperatuur.
 • Zonnepanelen op het dak
 • Ons pand heeft een A label

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?