Huidtherapie

Peeling 

Peeling met Dermaceutic producten

Wil jij graag een zachte, egale huid? Een peeling geeft jouw huid een frisse boost! Of je nu last hebt van littekens, pigmentvlekken, acne of fijne lijntjes; voor iedere huidconditie is er een geschikte peeling.

Wat is een peeling?

Een peeling is een vorm van exfoliatie waarbij als het ware het bovenste laagje van de huid wordt ‘gepeld’. Vandaar de naam, peeling! Dat gebeurt met behulp van alpha hydroxy en beta hydroxy zuren. Alpha hydroxy zuur (AHA) is een verzamelnaam voor organische zuren die de exfoliatie van je huid stimuleren en de celcyclus versnellen. Voorbeelden zijn glycolzuur (uit suikerriet), melkzuur, amandelzuur en fruitzuren. Beta hydroxyzuur (BHA) is een verzamelnaam voor een speciaal type organische zuren. In de cosmetische wereld wordt alleen salicylzuur peeling toegepast. 

Peeling met producten van Dermaceutic

Jouw huid is onze zorg. Daarom vinden wij het belangrijk om met hoogwaardige ingredienten te werken om jouw huid weer naar een optimale conditie terug te brengen. De peeling behandelingen zullen uitgevoerd worden met de producten van Dermaceutic. Hieronder volgt een overzicht waaruit je kan lezen wat het beste bij je past. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met ons. 

Een peeling met Dermaceutic producten is geschikt bij: 

  • Littekens
  • Acne
  • Ouderdomsvlekken
  • Hyperpigmentatie
  • Een slechte huidtextuur
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Zonneschade

 

Consult

Welke peeling past bij jouw huid?

Vind je het lastig om te bepalen welke peeling het beste bij jouw huid past? Wij geven je graag advies tijdens een consult. Tijdens dit consult bespreken we jouw huidconditie en verbeterwensen. Aan de hand hiervan stellen wij samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Onze ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten bespreken dit plan en gebruiken dit als leidraad voor jouw gepersonaliseerde behandelingen. 

Peelings bij Ave Huidkliniek

Iedere huid is anders. Daarom bieden wij ook verschillende soorten peelings in onze kliniek in Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam. Iedere peeling heeft zijn eigen werking. Onze huidtherapeut adviseert je graag over welke peeling voor jouw huid geschikt is.

Oppervlakkige chemische peelings

Dermaceutic Milkpeel 

 Wil jij je huid laten stralen? Dan is de Dermaceutic Milkpeel zeer geschikt door de krachtige combinatie van 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur. 

De peeling heeft als effect dat de opperhuid meer doorlaatbaarheid krijgt waardoor de huidconditie verbeterd. De peeling heeft een minimale downtime en is geschikt voor fijne lijntjes en een doffe teint. Voorafgaand aan deze behandeling is het van belang om de huid goed voor te bereiden met de juiste producten. Tijdens het consult met onze huidtherapeut word dit goed met je besproken. 

Deze behandeling duurt 30 minuten. 

Dermaceutic Maskpeel

De Dermaceutic Maskpeel is zeer geschikt voor de vette en acne huid door de combinatie van 30% glycolzuur en 2% salicylzuur. De Maskpeel zorgt hierdoor  voor een vermindering van talg waardoor de acne verminderd wordt.

De downtime van de peeling is minimaal waardoor je hier weinig rekening mee hoeft te houden. Uiteraard is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden op de Maskpeel behandeling met behulp van de juiste skincare producten. Onze huidtherapeute informeert je tijdens het consult over welke producten het beste bij jouw huid passen.

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Dermaceutic Vitamine C Peeling 

Deze vitamine C peeling is perfect geschikt voor elk huidtype en geeft de huid een enorme weerstand-boost! Hierdoor straalt de huid en krijgt het een intense glow. Deze vitamine C peeling word gecombineerd met micro-needling. Dit zorgt ervoor dat de vitamine C nog dieper in de huid kan doordringen, wat een optimaal resultaat geeft.

De downtime van deze behandeling is minimaal en de huid zal hoogstens wat rood zijn. Voor het vasthouden van de glow is het van belang om de juiste skincare producten te gebruiken. Hierover word je geïnformeerd door onze huidtherapeute.

Deze behandeling duurt 45 minuten. 

Dermaceutic Pinkpeel

Kan jouw huid wel een opfrisbeurt gebruiken? De Dermaceutic pinkpeel bevordert de collageen en elastine productie in de huid en compenseert hiermee het verlies van oestrogenen. Hierdoor straalt de huid, word deze gladder en strakker. Deze Pinkpeel word gecombineerd met micro-needling voor een nog dieper bereik. 

De downtime van de Dermaceutic Pinkpeel is minimaal. Voor het blijven stimuleren van de collageen en elastine productie is het van belang om ook thuis de juiste skincare producten te gebruiken. Hierover word je tijdens het consult geïnformeerd door onze huidtherapeute. 

Deze behandeling duurt 45 minuten.  

“De huid is ons grootste orgaan; zorg er goed voor.”

Diepere chemische peelings

Dermaceutic Cosmo TCA peeling

De Dermaceutic Cosmo peeling is een peeling op basis van TCA, welke zeer geschikt is voor het verbeteren van huid met fijne lijntjes, rimpels en lentigo solaris.

Afhankelijk van de sterkte van de peeling, dit hangt af van het gewenste resultaat, moet er rekening gehouden worden met een downtime van 3 tot 7 dagen. Dit houd in dat je een lichte verveling ervaart, daarnaast zijn roodheid en zwelling ook een normale reactie. Je word over de behandeling geïnformeerd tijdens het consult, evenals de voorbereidingen die belangrijk zijn.

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Dermaceutic Cosmopeel Forte 

Ben jij toe aan flinke huidverbetering? Dan is de Cosmopeel Forte misschien wel geschikt voor jou. De Dermaceutic Cosmopeel Forte is geschikt voor rimpels en sterkere huidveroudering, evenals acne littekens. Deze peeling wordt beschreven als een van de krachtigste peelings die er zijn en geeft verbluffende resultaten. De peeling bestaat uit 20% TCA, 10% fenol en 10% glycolzuur waardoor het een effectieve maar toch goed te verdragen peeling is. 

Voor de prachtige resultaten van deze peeling moet je wel wat over hebben; de hersteltijd gaat gepaard met roodheid, zwelling en vervelling, dit houdt tussen de 7-14 dagen aan afhankelijk van huidtype en aantal lagen. Je word hierover geïnformeerd tijdens het consult evenals de juiste voorbereiding met skincare producten.

 Deze behandeling duurt 90 minuten. 

Peelings

Peeling in omgeving Rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele huidkliniek voor het verbeteren van jouw huidconditie? Kom langs bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland, in de omgeving van Rotterdam.

Onze deskundige huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om jouw optimale huidconditie werkelijkheid te maken.

Gezichtsbehandeling Nimue

Diepere chemische peelings

Dermaceutic Melapeel Forte

Stoor jij je aan vervelende vlekjes en pigment in je gezicht? De Dermaceutic Melapeel Forte is geschikt voor het verminderen van melasma en hyperpigmentatie.

Het herstel van de Melapeel Forte is minimaal door de combinatie van resorcinol, melkzuur, citroenzuur, koijnezuur en arbutine. Voorafgaand aan de behandeling is het wel van belang de juiste voorbereiding te treffen met skincare producten. Hierover word je geïnformeerd door onze huidtherapeute tijdens het consult.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Meer informatie over peelings

Hoe werkt een peeling?

Een chemische peeling kan in meerdere lagen van de huid doordringen. Hoe diep de peeling gaat is afhankelijk van jouw wensen en het type behandeling dat onze huidtherapeuten je adviseren. Je huid reageert op een peeling door verschillende, natuurlijke reparatiemechanismen in werking te zetten. Dat proces zorgt voor huidvernieuwing, celvernieuwing en huidversteviging. Dit betekent dat, afhankelijk van de peeling, de huid flink kan gaan vervellen. De nieuwe, gezonde huid komt hierdoor tevoorschijn. Houd daarom rekening met een downtime na het ondergaan van een peeling. 

Wat is het resultaat van een chemische peeling? 

Het resultaat van een chemische peeling is een opvallend mooiere huidstructuur; je krijgt je frisse huidskleur weer terug, pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verdwijnen, je huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en je huid wordt diep gereinigd. Kortom, een geweldige boost voor je huid! Jouw huid zal weer zacht en glad aanvoelen.

Is een peeling pijnlijk?

 Nee, een chemische peeling is totaal niet pijnlijk. Een behandeling met een chemische peeling begint met het reinigen en ontvetten van de huid. Een peeling is een combinatie van verschillende werkende stoffen, die als een masker wordt aangebracht op de huid. De werkzame stoffen zullen op de huid gaan inwerken, wat een prikkelend of warm gevoel kan geven. De peeling trekt tot diep in de huid in, dit maakt een peeling zo effectief. Nadat de peeling heeft kunnen inwerken wordt de huid altijd verzorgd met een verzorgende/herstellende crème van Dermaceutic en een zonbescherming. Er komen dus geen naalden, lasers of andere apparaten aan te pas die de huid binnendringen. 

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke peeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?