Huidtherapie

Microneedling 

Wat is microneedling?

Microneedling is een cosmetische procedure van het doorboren van de huid met ultra dunne steriele naaldjes. De werking van deze behandeling is om het opnemend en zelfgenezend vermogen van de huid te stimuleren. De aanmaak van collageen en versterken van de epidermis word hierdoor bevorderd en werkstoffen kunnen op deze manier diep de huid indringen.

Wat doet een microneedling behandeling?

Het doel van deze behandeling het zichtbaar en intens verbeteren van littekens, acne, (zonne)schade, grove porie structuur, huidvernieuwing, bloedsomloop stimuleren, hyperpigmentatie, beschadigde huid, rimpelvorming of fijne lijnen op de wangen, ogen en bovenlip en het verbeteren van het algehele huidbeeld.

Microneedling verstevigt de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het is dus een doeltreffend middel tegen huidveroudering. De keuze van werkstoffen als peptide, vitamine, hyaluronzuur, zal afhangen van het doel wat we willen bereiken.
Het resultaat is zichtbaar na enkele weken, het helingsproces van de huid heeft namelijk tijd nodig.

Voordelen van een microneedling behandeling:

  • Effectieve behandeling tegen littekens
  • Draagt bij aan het vertragen en verminderen van huidveroudering
  • Geeft de huid een enorme boost
  • Herstelt de vochtbalans in de huid
  • De behandeling heeft een lage downtime
  • Kan ingezet worden bij ieder huidtype
  • Is naast littekens effectief tegen pigmentvlekken, couperose, rosacea, grove poriën en verslapte huid

 

Microneedling

Welke behandeling past bij jouw huid?

Vind je het lastig om te bepalen welke huidtherapeutische behandeling het beste bij jouw huid past? Wij geven je graag advies! Indien gewenst kunnen wij jouw huid meten en fotograferen met onze speciale apparatuur voor skinalayse. Onze ervaren huidtherapeute bespreekt vervolgens de uitslag en analyseert de behoefte. 

Mironeedling behandelingen combineren

Een microneedling behandeling is geschikt in combinatie met behandelingen van Nimue, Éminence of de Forma System en Deesse masker.

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?