Gezichtsbehandelingen

Dermaceutic peeling behandeling 

Medische peeling van Dermaceutic  

Heb jij specifieke huidproblemen die je graag zou willen aanpakken? Dan is een medische peeling van Dermaceutic geschikt voor jou.

Dermaceutic is een merk waarvan de huidverzorgingsproducten dieper en vele malen verder gaan dan alleen het verzorgen en voeden van je huid. Het staat voor zuren, hoge concentraties aan antioxidanten en actieve ingrediënten waardoor jouw huid van binnen en buiten actief aan het werk word gezet! Het resultaat? Een mooiere, stevigere en goed doorbloede huid. 

Dermaceutic pakt specifieke huidproblemen aan

Tijdens een gezichtsbehandeling met Dermaceutic producten wordt er gewerkt aan een specifiek huidprobleem. Of dat nu het verminderen van pigment is, het aanpakken van littekens of het minimaliseren van acne is; onze huidtherapeuten weten de producten van Dermaceutic juist in te zetten voor ieder huidtype. Tijdens een consult worden jouw wensen en jouw huidconditie uitgebreid besproken. Een medische peeling van Dermaceutic is los te boeken, maar kan ook deel zijn van jouw behandelplan.

Voordelen van een Dermaceutic gezichtsbehandeling

  • Een huidtherapeutische gezichtsbehandeling voor effectieve huidverbetering
  • Gezichtsbehandeling met cosmeceuticals; een hoog percentage aan actieve ingrediënten. Medische producten met een hoogwaardige kwaliteit.
  • Resultaatgerichte behandeling; werk aan een specifieke huidconditie
  • Huidproducten die wetenschappelijk zijn getest
  • Gezichtsbehandeling bij een professionele huidtherapeut

 

Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is anders en voor iedere huid is er dan ook een andere aanpak en gezichtsbehandeling geschikt. Wij adviseren je graag over welke Dermaceutic gezichtsbehandeling voor jouw huid geschikt is tijdens een uitgebreid consult. 

Dermaceutic producten

Welke Dermaceutic producten passen bij jou?

De producten van Dermaceutic zijn te verkrijgen in onze kliniek en dus ook na een behandeling thuis te gebruiken. Door de juiste huidverzorging thuis te gebruiken zorg je ervoor dat het effect van jouw gezichtsbehandelingen langer mee gaat. Het is belangrijk dat je hierbij advies krijgt van een van onze huidtherapeuten.

Cosmeceuticals

Het merk Dermaceutic is gestart in een Frans laboratorium als één van eerste cosmetica bedrijven met hoge concentraties van:

  • Vitamine C
  • Glycolzuur
  • Vitamine A (Retinol)
  • Hyaluronzuur

Deze huidverzorgingsproducten met hoge percentages aan actieve ingrediënten pakken huidproblemen effectiever aan. Door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten, ligt bij Dermaceutic de nadruk op het verbeteren van pigmentproblemen, structuurverbeteringen, huidverjonging en acne vermindering.
 

Wetenschappelijk getest 

De huid is intelligent en heeft de natuurlijke kracht om zich te regenereren. Dermaceutic is opgericht vanuit de overtuiging dat wetenschap de beste bondgenoot van de huid is. Dermaceutic voert uitgebreide klinische onderzoeken uit door gecertificeerde klinische instanties. Deze internationaal erkende instellingen staan bekend om hun strenge testen en strikte voorwaarden. De nauwe samenwerking met eersteklas toxicologie-experts zorgt ervoor dat Dermaceutic de veiligste bewezen producten op de markt brengt. 

Wil je meer weten over de actieve stoffen in de producten van Dermaceutic? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huidtherapeuten helpen je graag. 

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?