Gezichtsbehandelingen

Green Touch Therapie

Wat is een Green Touch Therapie behandeling?

 

Een Green Touch Therapie behandeling is een ontspannende gezichtsmassage die de huidconditie helpt te verbeteren. Tijdens een Green Touch Treatment worden verklevingen en blokkades met verschillende dieptemassage-technieken bij je los gemaakt. Hierdoor ontspannen jouw spieren en raakt jouw huid sterk doorbloedt, wat zorgt voor een betere aanvoer van zuurstof en een betere opname van de voedende producten. Daarom is de Green Touch Therapie behandeling veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

Kortom is de Green Touch Therapie behandeling een ultiem rustgevende, unieke, huidverbeterende spierweefselmassage voor het gezicht. Door verklevingen en blokades in het spierweefsel op te heffen zorgt het voor een rustgevend gevoel en ziet je huid er mooi vol en gezond uit. En dit allemaal zonder pijn, met een unieke ervaring.

  Wat kan ik verwachten van een Green Touch Therapie behandeling?

  Iedere behandeling is anders. Er wordt niet gewerkt met een vaste volgorde maar er wordt goed gevoeld naar wat de huid en spieren nodig hebben. Daarbij horen bijpassende producten die worden ingezet naar waar de huid het meest behoefte aan heeft en naar de wens van de cliënt.

  Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van huidverzorgingsproducten van Éminence. De huid wordt gereinigd en gescrubd. Verklevingen van de gezichtsspieren worden opgeheven door diepteweefsel massagetechnieken, wat resulteert in een mooi doorbloedde huid en een rustgevend gevoel. Hierna kun je ontspannen met een gezichtsmasker. 

  Waarom zou iedereen een Green Touch Therapie behandeling moeten ondergaan?

  • Elke behandeling is anders; de behandeling word aangepast naar wat jouw huid nodig heeft.
  • Het is een huidverbeterende en huidherstellende behandeling.
  • De behandeling is pijnloos en uiterst ontspannend.
  • Voor en na de behandeling vertelt onze Green Touch Therapeut wat zij gaat doen en wat zij tijdens de behandeling voelt. 
  • De behandeling is absoluut niet te vergelijken met een bindweefsel massage.

   

  Intake & boeken

  Het intakegesprek

  Kom je voor het eerst langs voor een The Green Touch Therapie behandeling? Voor de eerste behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats om jouw specifieke behoeften te achterhalen. Wanneer je voor het eerst een behandeling boekt kun je in ons boekingssysteem kiezen voor een behandeling met intakegesprek. Wanneer je de behandeling herhaalt kun je kiezen voor de vervolgbehandeling. 

   

  Kuur

  Herhaalbehandeling

  Het is natuurlijk niet verplicht om een kuur van meerdere behandelingen te ondergaan, maar dit is sterk aan te raden.

  En geloof ons; als je eenmaal een The Green Touch Therapie behandeling hebt ervaren kunnen we je ervan verzekeren dat je meerdere keren terug wilt komen!

  Iedere behandeling is weer anders, en wordt door onze The Green Touch Therapeut Larissa afgesteld op jouw huid en de conditie hiervan.

  Larissa - Schoonheidsspecialist Oud-Beijerland

  Meer informatie over Green Touch Therapie

   Waarom is een goede doorbloeding belangrijk? 

   Bij een verstoorde doorbloeding krijgen de huid en spieren onvoldoende voedingsstoffen en zuurstof binnen. Met als gevolg dat de afvalstoffen die je produceert niet goed afgevoerd kunnen worden en er verklevingen ontstaan. Deze kunnen zorgen voor allerlei nadelen, zoals; rimpels, onzuiverheden en pigment. Verder kan het in ergere gevallen ook zorgen voor hoofdpijn, spierpijn, slaapstoornissen en andere vervelende klachten.

   Gelukkig kun je voor jouw huidproblemen al veel goede behandelingen uitvoeren. Maar als je er over nadenkt is het niet goed om aan een ongezonde huid, met een slecht herstelvermogen te vragen voor een mooi herstel na een intensieve behandeling. 

   Daarom is het belangrijk om eerst de huid gezond te maken doormiddel van de Green Touch Therapie en het juiste productgebruik van Éminence. Tijdens de Green Touch Therapie krijgt jouw lichaam hulp om de afvalstoffen en verklevingen af te voeren. Dit heeft natuurlijk wel wat tijd nodig.

   Voor optimale huidherstelling en afvoering

   In oosterse landen wordt de ‘Green Touch Therapie’ regelmatig ingezet ter voorbereiding bij de huidtherapeut of plastisch chirurg. Dit wordt gedaan zodat de huid optimaal herstelt en het herstelproces ook sneller verloopt. 

   Het is normaal om voor een invasieve of non invasieve behandeling – zoals laser, intensieve peelingen, microneedling of operatie – de huid eerst op te ruimen om het huidherstellend vermogen te bevorderen. Je kunt 2 weken na de operatie weer de Green Touch Therapie oppakken.  

   Kun je niet kiezen?

   Bekijk onze keuzehulp

   Voor als je het lastig vind om te bepalen welke behandeling het beste bij je past, hebben we een handige keuzehulp gemaakt. Daar kun je lezen welke behandelingen het beste passen bij jouw specifieke klachten.

   Perfect te combineren met huidtherapeutische behandelingen

   Wanneer na een aantal Green Touch behandelingen de huid gezond is en de huid het herstelvermogen terug heeft, is dat het perfecte moment om een huidverbeterende behandeling uit te voeren bij onze huidtherapeut. Zoals een peeling, microneedling of laser behandelingen. Na dit type behandeling is het belangrijk om de huid hersteltijd te geven. Ook is het belangrijk om na deze invasieve behandeling wel de huid te onderhouden met Green Touch Therapie, voor verder herstel en het nog beter bereiken van jouw huiddoel. 

   Jouw spierweefsel verzuurt namelijk sneller dan je denkt, en dat kan verschillende oorzaken hebben. Zoals stress, langdurig dezelfde houding of verkeerde houding, overbelasting, hormonen, medicatie, roken en een verkeerd eetpatroon. Daarom is het belangrijk om regelmatig terug te komen voor deze behandeling.

   Is de Green Touch Therapie behandeling te vergelijken met bindweefsel massage?

   Het heeft zeker een verband met elkaar, maar het is niet hetzelfde. Het grootte verschil is dat bindweefsel massage vaak als pijnlijk word ervaren, en de Green Touch Therapie juist een ultiem fijn gevoel geeft dat 48 uur door werkt. 

   Verder word bij bindweefsel massage de afvalstoffen losgemaakt maar worden deze niet goed afgevoerd. Hierdoor keren de afvalstoffen na een tijdje uiteindelijk weer terug, waardoor u steeds moet terugkomen voor dezelfde behandeling. Nu zeggen we zeker niet dat bindweefsel massage slecht is; zonder een gezonde huid heeft een bindweefselmassage maar kort effect heeft. Voor het beste resultaat kunt u eerst een aantal Green Touch Therapie behandelingen ondergaan waarna de huid en het spierweefsel klaar zijn voor een bindweefsel massage. 

   Daarbij is het dus ook weer belangrijk om na de bindweefsel massage behandeling weer de Touch Therapie uit te voeren zodat de losgemaakte afvalstoffen weer netjes afgevoerd worden, wat zorgt voor langer resultaat. 

   Plan een behandeling

   Prijzen

   Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken. Een The Green Touch Therapie behandeling duurt 90 minuten. Kom je voor het eerst? Dan wordt er nog een intakegesprek van 15 minuten aan toegevoegd.

   Meer informatie

   Wil je in contact met ons komen?