Laserbehandelingen

IPL Spark PRO  

IPL Spark PRO

Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland werkt met de IPL Spark PRO. Met de Spark PRO kan een heel breed scala aan huidproblemen worden behandeld. De 3D IPL-technologie van de Spark PRO werkt met hoge frequenties en een zogenoemde tip-temperatuur. Hierdoor is het mogelijk om met krachtige joules en op een hogere puls te werken, waardoor de behandeltijd wordt verkort en het resultaat sneller wordt bereikt.   

Voor welke huid of huidcondities is een IPL Spark PRO behandeling geschikt?

Met de IPL Spark PRO kun je veel verschillende huidaandoeningen en huidproblemen behandelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Hyperpigmentatie
  • Littekens
  • Verkleuringen van bijvoorbeeld acne, zonschade
  • Vasculaire afwijkingen
  • Ook bij diepte ontstekingen kan de huidtherapeut een pul plaatsen, zodat de ontsteking wordt opgeruimd.

Ipl spark pro

Kom op consult

Ben je benieuwd geworden naar een behandeling met de IPL Spark PRO? Plan een vrijblijvend consult in. Onze huidspecialisten bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Plan hier een vrijblijvend consult.

Wat kan ik verwachten van een behandeling met de IPL Spark PRO behandeling?

Onze huidtherapeute bepaalt het Phototype, de gevoeligheid en de weerstand van de huid. Het is mogelijk om het hele gezicht, hals en decolleté te behandelen als daar zonschade of verkleuringen aanwezig zijn. Maar ook is een plaatselijke behandeling geen enkel probleem, want een vlekje of adertje bij de neus, onder het oog of op de wang is binnen enkele seconden verdwenen.

Hersteltijd van een IPL Spark PRO behandeling

De behandeling zelf is niet pijnlijk. Afhankelijk van de sterkte van de behandeling kan de huid één dag na de behandeling nog rood zijn en/of één tot twee dagen wat verkleuren. Hierbij kun je denken aan pigment wat tijdelijk donkerder wordt. Dit verdwijnt echter na een aantal dagen. Na de behandeling dient er goed voor de huid te worden gezorgd. Het is hierbij belangrijk om fel zonlicht te vermijden om schade van herstel te voorkomen. Gebruik daarom een goede SPF met een hoge beschermingsfactor, minimaal SPF40. Natuurlijk krijg je uitgebreide instructies van ons hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen na de behandeling.

Plan een consult

Prijzen

Plan gerust een vrijblijvend consult. Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?