Gezichtsbehandelingen

Nimue behandelingen 

Waarom Nimue?

Nimue is voorloper van de nieuwe generatie huidverzorging op hoog niveau. Dit vooruitstrevende merk staat bekend om haar duidelijke behandelprincipes, een uniek AHA concept waarin we in 3 fasen de huid volledig vernieuwen, dus verjongen.

 

Met een gezichtsbehandeling met Nimue producten wordt er gewerkt op huidcondities, en niet op huidtype. Onder de huidcondities die te behandelen zijn met een Nimue gezichtsbehandeling vallen fijne lijntjes, rimpels, een verslapte huid, pigmentatie, een oneven huidteint, acne, een vette of droge huid en rosacea of eczeem. We bereiken hiermee fantastische resultaten die meetbaar en zichtbaar zijn.

Voordelen van een Nimue gezichtsbehandeling

  • Gericht op een specifieke huidconditie
  • Geen zeep maar zuren
  • De huid wordt heropgevoed
  • Heelt en herstructureert de huid
  • Geen irritatie, geen kleur/geurstoffen, parabenen en minerale oliën
  • Herstelt bestaande huidbeschadiging
  • Werkt in 3 huidlagen

 

Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is anders. Daarom bieden wij ook verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Wij adviseren je graag over welke Nimue gezichtsbehandeling voor jouw huid geschikt is.

Nimue 60

Tijdens de Nimue 60 kun je genieten van een gezichtsbehandeling met Nimue producten die speciaal voor jou is samengesteld.

In drie fasen wordt de huid volledig veranderd dankzij de unieke AHA formule. Deze formule bevat onder andere Glycolzuur, melkzuren en citroenzuren. De precieze combinatie hangt af van jouw huid en de huidconditie waarop de behandeling is afgesteld.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Nimue 75

Wil je dat er tijdens de gezichtsbehandeling meer tijd is voor de producten om op de diepere huidlagen in te kunnen werken? Dan raden wij de Nimue 75 aan. De behandeling blijft hetzelfde, maar de cosmeceuticals hebben meer tijd om hun werk te doen in jouw huid.

Deze behandeling duurt 75 minuten.

Nimue Intensieve behandeling

Een glycolpeeling is zeer geschikt om het bovenste huidlaagje te polijsten en het huidoppervlak te laten glanzen. De peeling maakt jouw huid glad en egaal.

De Nimue Glycol Peeling geeft een langdurig resultaat en kan dienen als voorbereiding voor intensievere peelings.

Deze behandeling duurt 60 minuten. 

Nimue Intens peel

De naam zegt het al; tijdens deze Nimue gezichtsbehandeling wordt de huid intens behandeld. De peeling werkt in op de diepere huidlagen wat voor grote resultaten zorgt.

Deze behandeling duurt 60 minuten. 

Advies

Welke behandeling past bij jouw huid?

Vind je het lastig om te bepalen welke Nimue gezichtsbehandeling het beste bij jouw huid past? Wij geven je graag advies! Indien gewenst kunnen wij jouw huid meten en fotograferen met onze speciale apparatuur voor skinalayse. Onze ervaren schoonheidsspecialistes bespreken vervolgens de uitslag en analyseren de behoefte. 

Plan een behandeling

Prijzen

Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikkenKies via ons boekingssysteem welke behandeling het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit een behandeling van 60 of 75 minuten.

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?