Hoofd & Haar behandeling

Green Head Spa Behandeling

 

In de drukte van ons dagelijks leven vinden we vaak niet de tijd om echt stil te staan bij de verzorging die ons haar verdient. Het verwenmoment van een Green Head Spa behandeling nodigt je uit voor een moment van diepe verzorging en ontspanning. Het is dan ook niet voor niets dat deze behandelingen als paddenstoelen uit de grond schieten. Wat zijn Green Head Spa’s en welke behandelingen bieden wij bij Ave Huidkliniek?

Wat is een Green Head Spa?

 

Een Green Head Spa massage, oorspronkelijk geïnspireerd door Oosterse wellness rituelen, is meer dan alleen een natuurlijke haarbehandeling. Voedende en herstellende producten worden op een bijzondere wijze op het haar aangebracht, gemasseerd en uitgespoeld. Het is een uitgebreide massage die gericht is op het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid en het haar, terwijl het tegelijkertijd een hele ontspannende ervaring is. De Green Head Spa behandeling combineert de krachten van voedende producten met gespecialiseerde massagetechnieken om niet alleen de hoofdhuid te verbeteren, maar ook om stress en spanning te verminderen.

Hoe ziet een Green Head Spa behandeling eruit?

De Green Head Spa behandeling begint met een gesprek waarbij jouw persoonlijke behoeften centraal staan. Onze specialisten vertellen je meer over onze rituelen die speciaal zijn ontworpen om aan je unieke behoeften te voldoen. Van een zorgvuldige inspectie met een geavanceerde camera tot het aanbrengen van op maat gemaakte maskers en ontspannende massages; elke stap van de Green Head Spa massage is bedoeld om de hoofdhuid te voeden en te verzorgen, terwijl je geniet van een moment van rust.

De voordelen van een Green Head Spa behandeling

De voordelen van een Green Head Spa behandeling zijn zowel fysiek als mentaal. Niet alleen kan het helpen de gezondheid van jouw hoofdhuid en haar te verbeteren, maar het is ook een fijn verwenmoment voor jezelf om te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Klanten ervaren na de Green Head Spa massage vaak een verbeterde bloedcirculatie, verminderde hoofdhuidproblemen en een algeheel gevoel van welzijn. De zenuwen in het hoofd spelen namelijk een belangrijke rol in ons algehele welzijn. Via het hoofd verliezen we namelijk veel spanning en afvalstoffen.

 

 

Intake & boeken

Het intakegesprek

Kom je voor het eerst langs voor een Green Head Spa behandeling? Voor de eerste behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats om jouw specifieke behoeften te achterhalen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. 

 

Green Head Spa bij Ave Huidkliniek

  Bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam, bieden we verschillende biodynamische Green Head Spa behandeling aan. Hierbij worden traditionele technieken gecombineerd met de laatste innovaties in haar- en hoofdhuidzorg. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, detoxificatie of voeding voor je haar; onze vijf zorgvuldig samengestelde rituelen bieden voor elk wat wils. We raden aan om te starten met ritueel 1 en te eindigen met ritueel 5. Door alle Green Head Spa rituelen te ervaren, weet je daarna precies welk ritueel het beste past bij jou en je haar.

  Ritueel 1 – Een grondige hoofdhuidinspectie en verzorging

  Dit ritueel begint met een grondige inspectie van de hoofdhuid met een gevoelige camera om de conditie te bepalen, gevolgd door een aantal stappen waaronder ontgifting met klei en crème, wassen met een regenboogdouche, verschillende soorten massagetechnieken en een voedend masker. Het eindigt met een föhnbeurt onder het genot van kruidenthee, waarbij we nogmaals de hoofdhuid inspecteren zodat je gelijk het resultaat kunt zien! Dit ritueel duurt 75 minuten inclusief intakegesprek. 

  Ritueel 2 – Detox en ontspanning

  Door een geurenreis van een aantal essentiële olien, focust deze Green Head Spa behandeling op ontgiften. Een speciale klei, gevolgd door een stoombad voor diepere inwerking, zorgt voor diepe reiniging van de talgklieren en opperhuid. Na het stoombad volgt een wasbeurt aangepast aan de haarconditie, ontspannende massages, een voedend masker en een afsluiting met droog föhnen en een thee ritueel. Dit ritueel duurt 60 minuten. 

  Ritueel 3 – Diepe ontspanning en anti-veroudering

  Naast de detox en wasbeurt van ritueel 2, focust ritueel 3 op kalmerende massages met verschillende tools en de Hydro-Dhara, een anti-verouderingsbehandeling met een zachte stroom van flowerfall wat met een hypnotiserende werking op het voorhoofd druppelt. Deze geurbeleving en de zintuigelijke prikkelingen zorgen voor ultieme ontspanning. Dit ritueel duurt 60 minuten. 

  Ritueel 4 – Haarherstel

  Dit ritueel staat in het teken van haaropbouw. Beschadigd, droog, en vochtarm haar is na deze behandeling verleden tijd! Door een cameracheck, het aanbrengen van een rebuilding serum verrijkt met keratine of hyaluron en een IR-ultrasone tang behandeling voor diepe serumopname worden de haarvezels gerepareerd. De Green Head Spa behandeling eindigen we weer met een wasritueel en een ontspannen moment met een kopje Oway thee. Dit ritueel duurt 60 minuten. 

  Ritueel 5 – De ultieme combinatie

  Een 90 minuten durende behandeling die het beste van Green Touch Therapie voor het gezicht combineert met de Green Head Spa. Afhankelijk van de voorkeur of behoefte aan ontspanning kies je één van de eerste drie rituelen, waarna de behandeling overgaat in een zorgvuldige aanpak van gezicht, hals en decolleté met de touch techniek en producten van Éminence. Dit ritueel duurt 90 minuten. 

  Plan een behandeling

  Prijzen

  Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikkenEen Green Head Spa behandeling duurt minimaal 60 minuten. Kom je voor het eerst? Dan wordt er nog een intakegesprek van 15 minuten aan toegevoegd.

  Meer informatie

  Wil je in contact met ons komen?