Dit is een test

Testpagina Eva  

Icoone ® laser

Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland werkt met de innovatieve icoone® laser. Deze laser-technologie combineert mechanische stimulaties met de werking van laser & ledbronnen. Hiermee wordt er gericht gewerkt op het snel en effectief afvoeren van vet. De nieuwe icoone® is het enige systeem wat pijnloos het bindweefsel in alle huidlagen kan verstevigen en het vetweefsel kan reduceren.

Door de toevoeging van led en laser en de Roboderm® technologie worden er 21.600 microstimulaties afgegeven aan het weefsel, waardoor er een groot bereik gecreëerd wordt in alle huidlagen. De gemotoriseerde rollers hebben een aanzuigkracht vanuit drie kamers, die naar behoefte van het weefsel aangepast kunnen worden.

Voor welke huid of huidcondities is een icoone® behandeling geschikt?

Deze behandeling is een echte krachtpatser in het aanpakken en verbeteren van het lichaam en gezicht. Door de medische en cosmetische programma’s die ingesteld kunnen worden op de icoone® laser, is er een breed scala aan behandelingen mogelijk:

 

  • Lichaam: cellulitis, lymfedrainage, omtrekvermindering, regeneratie van bindweefsel en spierweefsel, bodyshaping, contouring, verstrakking, natuurlijke lifting (zoals billift en verbetering volume), littekens of blessures, verbeteren van bloedvaten.
  • Gezicht: anti-aging, lifting, cel regeneratie, diepe rimpels en fronslijnen, versteviging en huid verjongend effect, littekens en drainage, bevorderend voor de celvernieuwing in het collageen en de elastine vezels.
  • De detoxification in de microvacuaoles worden over het hele lichaam gestimuleerd en wordt daarom in elk gekozen programma altijd als basis toegepast.
  • Lipodeem, lymfodeem, vet ophoping die niet weggaat met sporten, love handles, pre- en post zwangerschap, post operatie of litteken behandeling.
  • Darmproblemen.
Icoone laser Oud-Bijerland
Icoone laser Ave Huidkliniek
Icoone laser behandeling
Icoone laser behandeling Rotterdam

Icoone

Kom op consult

Ben je benieuwd geworden naar deze innovatieve icoone® laser? Plan een vrijblijvend consult in. Onze huidspecialisten bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Plan hier een vrijblijvend consult.

icoone® behandeling voor- en na foto’s

icoone laser nek hals voor en na foto
Icoone laser littekens verminderen voor en na foto
icoone rimpels mond voor en na foto
icoone laser vetrollen rug voor en na foto
icoone laser bil lift voor en na foto
icoone laser heupen en billen voor en na foto

Wat kan ik verwachten van een behandeling met de icoone® behandeling?

Met het consult wordt uitgebreid besproken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het beste resultaat. Na de 5e behandeling evalueren we het verloop en zo nodig passen we het programma aan. Bij een kuur doen we 10 behandelingen met een tussenpose van een aantal dagen tot 2 á 3 weken.

In overleg en afhankelijk van het te behandelen gebied, worden er na het basisprogramma (dit bevat altijd het hele lichaam of gezicht) minimaal 2 focuszones behandeld. Dit kunnen bijvoorbeeld: gezicht/kaaklijn, ogen of wangen/decolleté, buik/billen, billen/benen, armen/buik, armen/benen etc. zijn. Het resultaat monitoren we door foto’s te maken van de focus zones. De behandeling mag absoluut niet pijnlijk verlopen. Door teveel druk op de microvacuole kan deze worden dichtgedrukt, waardoor het effect van de behandeling kan afnemen.

Hersteltijd van een icoone® behandeling

De innovatieve behandeling reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse. Dit betekent dat je na de behandeling direct verlichting voelt. Er is geen downtime na de behandeling, maar er is wel een duidelijk verschil voelbaar. Vermoeidheid neemt af, je hebt soepele spieren, minder verkleeft bindweefsel, een reductie van vochtophoping (meer plassen), een uitgeruste uitstraling en meer tonus in de huid.

Plan een consult

Prijzen

Plan gerust een vrijblijvend consult. Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken

Meer informatie

Wil je in contact met ons komen?