HEALTH CHECK

Orthomoleculaire therapie

 

In de zoektocht naar een natuurlijk evenwicht en optimale gezondheid is orthomoleculaire therapie erg populair. Maar wat houdt deze natuurlijke benadering van gezondheid precies in? En nog belangrijker: hoe helpt orthomoleculaire therapie bij de balans in je lichaam?

Wat is Orthomoleculaire therapie?

 

Orthomoleculaire therapie, ook bekend als orthomoleculaire geneeskunde, is een benadering van gezondheidszorg die zich richt op het handhaven van gezondheid en het behandelen van ziekten. Veel ziekten en gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door biochemische onevenwichtigheden of tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren en andere essentiële stoffen in het lichaam. Door het lichaam te voorzien van juiste en natuurlijke stoffen in optimale hoeveelheden, kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen en behandelt. Deze aanpak is vergelijkbaar met traditionele geneeskunde, waarbij de focus ligt op het aanvullen van voedingstekorten en het optimaliseren van de gezondheid op cellulair niveau.

Voordelen van Orthomoleculaire therapie

Er zijn veel voordelen van een orthomoleculaire behandeling. Het kan helpen bij het verbeteren van de energieniveaus, het verminderen van ontstekingen, het ondersteunen van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde huid, haren en nagels. Verder kan het ook specifieke gezondheidsproblemen aanpakken, zoals spijsverteringsklachten, hormonale disbalansen en chronische ziektes.

Consult & boeken

Het consult

Voordat je bij ons terecht kunt voor Orthomoleculaire therapie ben je welkom voor een gratis consult, ook wel de Health Check genoemd. Hoewel ongewoon in de wereld van therapie, vinden wij het van essentieel belang om heldere verwachtingen en doelstellingen te hebben. Het begrijpen van de behoeften van de cliënt en het opstellen van een grondig dossier, inclusief medische geschiedenis, symptomen, voedings- en bewegingspatronen, medicatie en supplementen, is cruciaal. Een uitgebreide anamnese, duidelijke uitleg en het vaststellen van doelen zijn van groot belang voor een succesvolle therapie. Daarom besteden wij ruimschoots de tijd om de oorsprong van de klachten te onderzoeken en de gewenste resultaten te bepalen. Deze 90 minuten zijn geheel kosteloos, zodat we een sterke start kunnen maken. Plan hier jouw consult.

 

Health check

Ontmoet onze orthomoleculair therapeut


De Health Check wordt uitgevoerd door Esther, orthomoleculair therapeut en oprichtster van Ave Esthetique Huidkliniek. 

Esther heeft ruim 27 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, masseur en pedicure. Haar ervaring en kennis van de huid neemt zij mee in haar werk als orthomoleculair deskundige.

“Mijn doel is men aan de hand te nemen om een weg te vinden in de chaos van het hedendaagse leven en de persoonlijke disbalans te verbeteren.”

Health check Orthomoleculair Deskundige Oud-Beijerland

Hoe ziet Orthomoleculaire therapie eruit bij Ave Huidkliniek?

  Een orthomoleculaire behandeling begint altijd met een uitgebreide Health Check waarbij de huidige gezondheidstoestand, levensstijl en voedingspatroon in kaart worden gebracht. Bij Ave Huidkliniek focussen we op een persoonlijke benadering, waarbij we samen met jou een behandelplan opstellen dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. Dit kan variëren van voedingsadviezen en leefstijlaanpassingen tot het gebruik van specifieke supplementen.

  Plan een CONSULT

  Prijzen

  Een volledig overzicht van alle prijzen voor elke behandeling of therapie kun je in ons boekingssysteem vinden. Deze kun je openen door hier te klikken. Plan hier een gratis consult van 90 minuten.

  Meer informatie

  Wil je in contact met ons komen?